Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΥΛΙΟΥ!!!!

Το Streaming σου προσφέρει δημοσιότητα. Το βινύλιο σου βγάζει λεφτά!

\r\n\r\n

Σύμφωνα με την Αμερικανική βάση δεδομένων Recording Industry Association of America (RIAA) και τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα τα κέρδη από τις πωλήσεις βινυλίων ξεπέρασαν το σύνολο των κερδών των βίντεο του YouTube, VEVO, Spotify, SoundCloud, και κάθε άλλο μέσο που streamάρει δωρεάν μουσική. Σε σύνολο τα στηριζόμενα από τη διαφήμιση, free on-demand streaming channels έβγαλαν $385.1 εκατομμύρια, 30.6% περισσότερα από το 2014.

\r\n\r\n

Οι ολοκληρωμένοι δίσκοι βινυλίου, EPs, και singles, σε σύγκριση πούλησαν συνδιαστικά $422.3 εκατομμύρια, που είναι κατά 9,6% περισσότερο.

\r\n\r\n

Σε σύνολο LP, EP, και 45ρια μεγάλωσαν τις πωλήσεις περισσότερο από 32% το 2015 σε σχέση με πέρυσι.

\r\n\r\n

Βέβαια το Spotify φημολογείται ότι έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια χρήστες ενώ η πλατφόρμα του YouTube είναι μεγαλύτερη από ποτέ στην ιστορία της!  Όμως όπως φαίνεται η στήριξη μέσω διαφήμισεις δεν φέρνει κέρδη!

\r\n\r\n

Το πληρωμένο streaming, από την άλλη σύμφωνα με τις στατιστικές της RIAA, είχε να επιδείξει περίπου 10.8 εκατομμύρια συνδρομητές σε υπηρεσίες streaming το 2015. Όμως αυτό παρήγαγε $1.22 δισεκατομμύριο σε κέρδος, που συνδράμει κατά 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο σύνολο.

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Όσον αφορά το μη διαδραστικό ψηφιακό ραδιόφωνο αυξήθηκε ένα μετριοπαθές 3.8% το 2015.

\r\n\r\n

Φαίνεται πλεον ξεκάθαρα ότι το βινύλιο μπορεί να υπερκαλύψει την άνθηση της ψηφιακής τεχνολογίας και να προκαλέσει μια δεύτερη έκρηξη ανάπτυξης!!!

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.