ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 5/9/2014

Για να μη χάνουμε ούτε κυκλοφορία, θα εγκαινιάσουμε από σήμερα μια νέα στήλη που θα περιλαμβάνει καθημερινά (θέλω να πιστεύω) τις σημαντικότερες (αν όχι όλες) νέες δουλειές συγκροτημάτων της metal μουσικής και των παρακλαδιών της. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σήμερα 5/9/2014 θα φτιάξουν τη μέρα μας (ή θα μας τη χαλάσουν) αυτά.

\r\n\r\n

In Flames - Siren Charm

\r\n\r\n

Δυστυχώς για τους άλλοτε θεούς του μελωδικού Death Metal, δε φαίνεται να υπάρχει επιστροφή. Από το κακό στο χειρότερο μοιάζουν να πηγαίνουν και στο νέο τους πόνημα.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Ophis - Abhorrence In Opulence

\r\n\r\n

Πολύ καλά δείγματα από τους Γερμανούς Ophis στη νέα τους 3η ολοκληρωμένη κυκλοφορία. Αν όλος ο δίσκος είναι στην ποιότητα του Ressurectum, τότε οι απανταχού suiciders βρήκαν ένα καινούργιο λόγο να αφήσουν κάθε ελπίδα ζωής.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Ichor - Depths

\r\n\r\n

Τρίτη κυκλοφορία και για τους επίσης Γερμανούς Deathsters Ichor. Βέβαια εδώ ανεβαίνουν οι ταχύτητες και τα blast-ίδια αλλά μάλλον πέφτει η ποιότητα. Αξιοπρεπές δείχνει πάντως.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Onheil - Storm Is Coming

\r\n\r\n

Συμπαθέστατο blackened thrash από τους Ολλανδούς Onheil στο Storm Is Coming που είναι η δεύτερη δουλειά τους, 5 χρόνια μετά το Razor του 2009.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Hexadar - Buried Under Giants

\r\n\r\n

Pagan black metal από τους Γερμανούς Hexadar στο Buried Under Giants. Δεν τρελάθηκα, αλλά συμπαθητικό ακούγεται.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Khaossos - Eksistentialismi

\r\n\r\n

Σε 50 κόπιες κυκλοφορεί το νέο EP των Φινλανδών blacksters Khaossos. Τρέξ’ τε για την κόπια σας γιατί πιο πιθανό το βλέπω να κάνει 100€ σε κανένα εξάμηνο παρά να γίνεται σουβέρ...

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.