ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 6/9/2014

Λίγο φτωχότερη η σημερινή μέρα από τη χθεσινή αλλά πάντα μπορούμε να ελπίζουμε στο κρυφό διαμαντάκι που ψάχνουμε. Για να δούμε τι έχουμε να περιμένουμε...

\r\n\r\n

Elvenstorm - Blood Leads To Glory

\r\n\r\n

Κλασσικό heavy metal με μια μούσα πίσω από το μικρόφωνο μας προσφέρουν οι Γάλλοι Elvenstorm στη δεύτερη τους κυκλοφορία. Θα την ήθελα λίγο πιο παθιασμένη τη δεσποινίδα στις ερμηνείες της. Κατά τ’ άλλα στέκεται αξιοπρεπέστατο. Κυκλοφορεί μέσω της Inferno Records σε cd.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Smasher - Eternal Punishment

\r\n\r\n

Καλοπαιγμένο (και χιλιοπαιγμένο) thrash έχουμε από τους Ισπανούς Smasher στο ντεμπούτο τους. Τραγικά φωνητικά, για τα αυτιά μου τουλάχιστον, ρίχνουν την ποιότητα των τραγουδιών. Κυκλοφορεί από ανεξάρτητη εταιρεία σε cd.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Thestral - Y Canu Brud

\r\n\r\n

Συμπαθέστατο pagan black metal από τους Αμερικάνους Thestral. Κυκλοφορεί σε 300 κόπιες κασέτας μέσω της Vanguard Productions.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

In Torment - Sphere Of Metaphysical Incarnations

\r\n\r\n

Τεχνικό brutal death metal στην τρίτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία των Βραζιλιάνων In Torment. Ποιοτική δουλειά, σωστή παραγωγή, μια χαρά μοιάζει για τους λάτρεις του είδους. Κυκλοφορεί σε cd μέσω της Pathologically Explicit Recordings (για την Ευρώπη).

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Arath - Ungedul

\r\n\r\n

Δεύτερη κυκλοφορία για τους Γερμανούς blacksters Arath. Πολύ καλό ακούγεται στα αυτιά μου το απόσπασμα του Floss att Dakhternath. Θα βρείτε το cd μέσω της Devilfrost Records.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Skinflint - Nyemba

\r\n\r\n

Ποιός σας είπε ότι στην Μποτσουάνα δεν παίζουν metal? Τώρα αν είναι καλό, δεν έχετε παρά να ακούσετε τη νέα, 4η σε 5 χρόνια, δουλειά των Skinflit. Κυκλοφορεί από ανεξάρτητη σε cd.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Επίσης κυκλοφορούν και αυτά:

\r\n\r\n

Nokturnal Misanthropy - Requiem For A Dream (Ιταλικό depressive black metal, EP)

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.