ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 8/9/2014

Μετά από μια χαλαρή Κυριακή, επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς.Η μέρα βέβαια δεν περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο όνομα αλλά πάμε να δούμε τι έχει να προσφέρει.

\r\n\r\n

Agresiva - The Crime Of Our Time

\r\n\r\n

Οι Ισπανοί thrashers Agresiva κυκλοφορούν τη δεύτερη τους ολοκληρωμένη δουλειά και το δείγμα, χωρίς να ξεφεύγει πολύ από τη μετριότητα, κρίνεται ικανοποιητικό.

\r\n\r\n

\r\nAscended Dead - Arcane Malevolence

\r\n\r\n

Οι Αμερικάνοι deathsters Ascended Dead κυκλοφορούν το πρώτο τους EP σε μορφή 7" και ανοίγουν για τα καλά τις πύλες της κολάσεως.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Gunfire - Age Of Supremacy

\r\n\r\n

Από τη γειτονική Ιταλία μας έρχονται οι Gunfire και το heavy/power του Age Of Supremacy δείχνει αρκετά δουλεμένο. To album κυκλοφορεί σε cd από την Jolly Roger Records.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Helevorn - Compassion Forlorn

\r\n\r\n

Τρίτη ολοκληρωμένη δουλειά για τους Ισπανούς doom/gothic metallers Helevorn. Αν πλησιάζει την αξία του προηγούμενου θα μιλάμε για δισκάρα. Κυκλοφορεί από τη BadMoodMan Music σε cd.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Towers Of Flesh - Antithetical Conjurations

\r\n\r\n

Δεύτερο album για τους Βρετανούς death/blacksters Towers Of Flesh. Κυκλοφορεί σε cd μέσω της candlelight records.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Funereus - ...Return Of The Old Goat

\r\n\r\n

Η επιστροφή της παλιάς κατσίκας από τους ακραίους Μεξικανούς blacksters και μεταξύ μας δείχνει ότι θα κουνήσει σβέρκους. Θα το βρείτε σε cd μέσω της Forever Plagued Records

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Encrypted - Realms Of Confusion

\r\n\r\n

Μόνο σε digital μορφή θα βρείτε το ντεμπούτο ep των Φινλανδών progressive deathsters Encrypted. Τα δείγματα φανερώνουν ότι πρόκειται για προσεγμένη δουλειά.

\r\n\r\n

 

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.