TO INSIDIOUS: THE LAST KEY ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Insidious: The Last Key - In Theaters January 5 (TV Spot - Big Whistle) (HD)

Η Lynn Shaye επιστρέφει ως παραψυχολόγος ερευνήτρια Dr. Elise Rainier, υποστηριζόμενη από τους ηθοποιούς, Leigh Whannell (Insidious), Angus Sampson (Fargo), Caitlin Gerard (The Social Network), and Bruce Davison (X-Men). Ο Whannell, που δημιούργησε την σειρά με τον Wan, έχει γράψει και το σενάριο. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan).

Μία σύνοψη για τον Insidious: The Last Key: "Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από τον επιτυχημένη τριλογία επιστρέφουν με το Insidious: The Last Key. To υπερφυσικό θρίλερ καλωσορίζει την Lin Shaye που υποδύεται την παραψυχολόγο ερευνήτρια Dr. Elise Rainier, και αντιμετωπίζει τον πιο φοβερό προσωπικό της τρόμο που στοιχειώνει το οικογενειακό της σπίτι".

Το πρώτο Insidious κυκλοφόρησε το 2011, καταφέρνοντας κέρδη (παγκοσμίως) 97 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ το κόστος της παραγωγής ήταν μόλις $1.5 εκατομμύρια δολάρια. Το 2013 τα κέρδη ήταν πολύ περισσότερα $161 εκατομμύρια, ενώ το Insidious: Chapter 3, έφερε κέρδη $112.9 εκατομμύρια το 2015.

Copyright 2024. All Right Reserved.