LAMB OF GOD Live In Athens 1/6, FUZZ CLUB

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\nΟι Lamb of God, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης metal \r\nσκηνής της Αμερικής θα είναι την Τρίτη 1 Ιουνίου στην χώρα μας για μία μοναδική \r\nσυναλία στην Αθήνα, στο Fuzz Club. Μαζί τους οι δικοί μας, πολλά \r\nυποσχόμενοι Descending για να ανοίξουν την πρώτη αλλά και ίσως πιο \r\nκαυτή βραδιά του Καλοκαιριού!\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n
\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n
\r\nΌλα ξεκίνησαν το 1990 όταν και μια παρέα αποτελούμενη από τον Chris \r\nAdler (ντράμερ) Brandon Dunn (κιθάρα) και John Campbell (μπάσο) από το \r\nκολλέγιο του Richmond της Virginia αποφάσησε να δημιουργήσει μια μπάντα \r\nεν ονόματι
\r\n The Priest. Στην συναίχεια προστίθεται δεύτερος κιθαρίστας, ο Abe \r\nSpear. Οπού δεν θα μείνει για πολύ αφού θα αντικατασταθεί από τον αδερφό\r\nτου Chris Adler, Willie Adler. Ύστερα από κάποια demo η μπάντα \r\nαποφασίζει να προσθέσει στο ενεργητικό της τον Randall Blythe στα \r\nφωνητικά. Το 1999 Η μπάντα κυκλοφορεί το πρώτο της ομότιτλο άλμπουμ "Burn\r\nThe Priest" από την Legion Records.
\r\n
\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n
\r\nH μπάντα ύστερα από αρκετά live που ακυρώθηκαν ύστερα από αντιδράσεις \r\nαρκετών ιδιοκτητών live μαγαζιών για τον λόγω οτι θεωρούσαν το όνομα \r\nτους βέβηλο. Έτσι αποφασίζουν να αλλάξουν το όνομα τους σε Lamb Of God. \r\nΤο δεύτερο άλμπουμ τους με το νέο τους πια όνομα έρχεται από την \r\nProsthetic Records με τον τίτλο "New American Gospel" το 2000. \r\nΈναν δίσκο που τους έδωσε πραγματικά τέτοια ώθηση για τήν επόμενη \r\nκυκλοφορία τους με τίτλο "As The Palaces Burn" το 2003. Έναν \r\nδίσκο που τιμήθηκε ώς άλμπουμ της χρονιάς από το αμερικάνικο Metal \r\nHammer αλλά και από το γνωστό Revolver. Αλλά και γνωρίζοντας \r\nδιθυραμβικές κριτικές από πολλά μουσικά περιοδικά σαν αυτή του \r\n"ιστορίκου" rock περιοδικού "Rolling Stone".
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n
\r\nΗ πρώτη τους μεγάλη περιοδεία είναι γεγονός για το πρώτο Hedbangers Ball\r\nTour είναι γεγονώς. Η περιοδεία στην οποία βιντεοσκοπούν για τις \r\nανάγκες του DVD τους με τίτλο "Terror and Hurbis".
\r\n
\r\nTo 2004 περνόντας σε νέα δισκογραφική, την Epic Records κυκλοφορούν το "Ashes\r\nOf The Awake". Στο άλμπουμ και συγκεκριμένο στο ομότιτλο τραγούδι \r\nσυμμετέχει ο Alex Skolnick (κιθαρίστας των Testament) και ο Chris Poland\r\n(πρώην κιθαρίστας των Megadeath) To album καταφέρνει να πουλήσει την \r\nπρώτη βδομάδα της κυκλοφορίας του πάνω από 35000 αντίτυπα και να \r\nσκαρφαλώσει στο νούμερο 27 του Billboard 200.
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n\r\n

\r\n
\r\nΤο 2006 κυκλοφορούν το "Sacrament" όπου αυτή την φορα σκαρφαλώνει\r\nτην πρώτη βδομάδα της κυκλορίας του στο νούμερο 8 του Billboard 200. \r\nΠουλόντας πάνω από 65000 αντίτυπα σε μία βδομάδα!!!
\r\nΗ μπάντα γνωρίζει την καλύτερη στιγμή στην καργίερα της, \r\nπραγματοποιόντας μεγάλες περιοδίες, όπως η "The Unholy Alliance" \r\nμαζί με τους Slayer, Mastodon, Children Of Bodom. Την "Gigantour" μαζί \r\nμε τους Megadeath. Tην συμμετοχή τους στην κεντρική σκηνή του Ozzfest. \r\nTην συμμετοχή τους στο Αγγλικό Download Festival. Αλλά και την headline \r\nπεριοδέία τους μαζί με τους Killswitch Enagage, Soilwork και \r\nDevildriver. Γίνονται υποψήφιοι για την "Best Metal Performance" \r\n(διαγωνιζόμενοι με το Redneck) για το βραβείο Grammy του ίδιου έτους. \r\nΑλλά δυστηχως χάνουν το βραβείο από τους Slayer με το Eyes of the Insane\r\nαπό το Christ Illusion.
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n
\r\nH μπάντα αν και ευχαριστημένη από την συνεργασία της με την Epic Records\r\nστην Αμερική αποφασίζει τον Μάιο του 2008 να υπογράψει συνεργασία με \r\nτην Roadrunner Records για διανομή εκτός την Αμερικής. Έτσι λίγους μήνες\r\nαργότερα κυκλοφορεί  ένα διπλό DVD με τίτλο "Walk with Me in Hell"\r\nσε συνεγασία Εpic και Roadrunner Records.
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n
\r\nToν Φεβρουάριο του 2009 κυκλοφορούν το έκτο τους άλμπουμ με τίτλο "Wrath"\r\nκαι σκαρφαλώνει στο νούμερο 2 του Billboard 200 με 68000 αντίτυπα την \r\nπρώτη βδομάδα! Ως τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου είχε πουλήσει 230000 \r\nαντίτυπα!
\r\nΔιθυραμβικες από τον μουσικό τυπο. Επιλογή από τους ίδιους τους Metallica\r\nγια support στην περιοδεία τους στην Αμερική. Αλλά και την συμμετοχή \r\nτους στο Αγγλικό Sonisphere Festival. Είναι μερίκα από καταρθώματα τους \r\nύστερα από την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n
\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n
\r\nΤην Τρίτη 1 Ιουνίου όπου οι Lamb of God θα βρίσκονται στην χώρα \r\nμας είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορία του ανθολογίου τους με \r\nτίτλο "Hourglass". Το ανθολόγιο αποτελείται από τα πακέτα:
\r\n
\r\n
\r\nTo "Hourglass: Vol 1 - The Underground Years"
\r\nAναφερόμενo στο πρώιμο στάδιο της καριέρας τους με 13 επιλεγμένα \r\nτραγούδια από το Burn The Priest, το New American
\r\nGospel και το As The Palaces Burn.
\r\n
\r\nΤο "Hourglass: Vol 2  - The Epic Years"
\r\nΣχετιζόμενο με την περίοδο της καριέρας την μπάντας από το σημείο που \r\nξεκίνησε η συνεργασία τους με την Εpiv Records έως το σήμερα. 13 \r\nτραγούδια μεσα στα οποία και τα υποψήφια για Grammy "Redneck" και "Set \r\nTo Fail".
\r\n
\r\nΤο "Hourglass: The 3 CD Anthology"
\r\nΗ απόλυτη ανασκόπιση της καριέρας των Lamb Of God. 44 κομμάτια σε 3 CD \r\nσυμπεριλαμβάνοντας 18 σπάνια ακυκλοφόρητα κομμάτια. Στο πακέτο \r\nσυμπεριλαμβάνονται τα bonus κομμάτια από τις Γιαπονέζικες βέρσιον των \r\nδίσκων. Demo κυκλοφορίες αλλά και τα 8 κομμάτια του Burn The Priest.
\r\n
\r\nΤο "Hourglass: The Vinyl Box Set"
\r\nΤα 6 full length άλμπουμ της μπάντας σε 180γραμμα βινύλια! \r\nΣυμπεριλαμβάνονται τα: Burn The Priest, New American Gospel, As The \r\nPalaces Burn, Ashes of the Wake, Sacrament, και το Wrath.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n
\r\nΜην χάσει κανείς λοιπόν την Τρίτη 1 Ιουνίου στο Fuzz Club το πίο \r\nαναμενόμενο live του Καλοκαιριού (κατα πολλούς)!\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n 
\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\nArticle: Δημήτρης Χατζημωυσής \r\n

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.