METALZONE OPEN JAM II SESSIONS- studio report day 4

\r\nΠέμπτη βράδυ και βρισκόμαστε και πάλι στα ZERO GRAVITY STUDIOS για την τελευταία πρόβα πριν από το METALZONE OPEN JAM II. Λίγο μετά τις 21.00 αρχίζουμε να μαζευόμαστε όλοι προκειμένου να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των τραγουδιών που θ’ αποτελέσουν το set list της αποψινής εκδήλωσης.  
\r\nΑν δε ζήσεις μια κατάσταση ο ίδιος, δεν πρόκειται να καταλάβεις επαρκώς μόνο από τις περιγραφές περί τίνος πρόκειται. Αυτό που συμβαίνει, λοιπόν, κάθε φορά σε τέτοιες “μαζώξεις”, όπου το team spirit, η χημεία, η αστείρευτη ενέργεια και το χιούμορ είναι τα κύρια συστατικά, είναι μοναδικό και δύσκολο να “μεταφραστεί” με λέξεις.
\r\nΕχτές, λοιπόν, στην τέταρτη και τελευταία πρόβα παρευρέθησαν μέλη των (αλφαβητικά):
\r\n
\r\nDANGER ANGEL
\r\nHYBRID
\r\nREFLECTION
\r\nTHEODORE ZIRAS
\r\nTHE RAIN I BLEED
\r\nVALET PARN
\r\nVERSUS HEAVEN
\r\nX-PIRAL

\r\n
\r\nΗ ακουστική διασκευή ενός τραγουδιού που προέρχεται από τον άνθρωπο που κάποτε χαρακτήρισαν ως “σειρήνα” μαγεύει, καθώς, εκτός του ότι είναι εκπληκτικό από μόνο του, τα δύο παιδία που θα μας το τραγουδήσουν το απογειώνουν δένοντας τέλεια τις φωνές τους και το κάνουν απόλυτα “δικό” τους, ενώ τα γυναικεία φωνητικά προσθέτουν επιπλέον γοητεία και λάμψη.
\r\nΈνα ακόμα τραγούδι που θ’ απολαύσουμε on stage είναι το τραγούδι- trademark του ανθρώπου που έχει αναλάβει το καλλιτεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης, αφού τ’ όνομα του “συνοδεύεται” πάντα στα κείμενα του από τον τίτλο του εν λόγω τραγουδιού (tisk tisk). Στο τραγούδι θα συμμετάσχουν παιδιά από δύο μπάντες που ως προς τη μουσική τους κατεύθυνση δεν έχουν καμία σχέση, και, ναι, αυτή είναι η μαγεία και η μαγκιά της συνεργασίας και του jamming!
\r\nΔεν επιτρέπεται ν’ αποκαλύψουμε τους τίτλους των τραγουδιών, και όπως καταλαβαίνετε το να “φωτογραφίζεις” το set list είναι εν μέρει διασκεδαστικό, ωστόσο δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια στην περιγραφή σου!
\r\nΗ βραδιά θα κορυφωθεί μ’ ένα τραγούδι που αποτέλεσε τη βασική πηγή έμπνευσης για το concept της εκδήλωσης. Τη σκηνή θα μοιραστούν τρεις κορυφαίοι κιθαρίστες, ο Theodore Ziras,  ο Kosta Vreto και ο Gus Drax, ενώ τα μικρόφωνα θα μοιραστούν όχι δύο, αλλά τρεις τραγουδιστές! Όπως έχουμε προαναγγείλει, λοιπόν, στο τελευταίο μέρος του live θα γίνει ένα tribute στον Ronnie James Dio, ως ελάχιστος φόρος τιμής σε μια μεγάλη προσωπικότητα, σε μια από τις συγκλονιστικότερες φωνές που έχουν υπάρξει, σ’ ένα από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες, που τόσο με το έργο του, όσο και με το προφίλ που διατηρούσε απεδείκνυε διαρκώς ότι “μεγάλο” δε σε κάνει το attitude και η υπεροψία, αλλά η ΨΥΧΗ που “βάζεις” σε ο,τιδήποτε κάνεις..
\r\nΤο χρωστάμε σ’ εκείνον, το χρωστάμε στον εαυτό μας.
\r\n
\r\nΞεκίνησε σαν ιδέα και πιστέψαμε πολύ σε αυτή. Στη συνέχεια πίστεψαν κι άλλοι.
\r\nΝομίζω πως αν κάτι μας δίδαξε η όλη διαδικασία μέχρι η αρχική ιδέα να διαμορφωθεί, να τροποποιηθεί και, τελικά, να υλοποιηθεί, ώστε να φτάσουμε στο METALZONE OPEN JAM II είναι ότι μαζί, μπορούμε..
\r\n"We are magic in the night
\r\nWe are shadow, we are light
\r\nWe are forever
\r\nyou and I..”
\r\n
\r\n
\r\nStudio Report: Νικολέτα Σαράντου
\r\nPhotos: Δημήτρης Μαρίνης
\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n2\r\n

\r\n

\r\n18 \r\n

\r\n

\r\n3\r\n

\r\n

\r\n4\r\n

\r\n

\r\n5\r\n

\r\n

\r\n5 \r\n

\r\n

\r\n6\r\n

\r\n

\r\n 7\r\n

\r\n

\r\n8 \r\n

\r\n

\r\n 10\r\n

\r\n

\r\n 11\r\n

\r\n

\r\n13\r\n

\r\n

\r\n14\r\n

\r\n

\r\n15\r\n

\r\n

\r\n17\r\n

\r\n

\r\n19 \r\n

\r\n

\r\n 20\r\n

\r\n

\r\n21\r\n

\r\n

\r\n 23\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n22\r\n

\r\n

\r\n35 \r\n

\r\n

\r\n12 \r\n

\r\n

\r\n27 \r\n

\r\n

\r\n28\r\n

\r\n

\r\n30\r\n

\r\n

\r\n32\r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n29\r\n

\r\n

\r\n28 \r\n

\r\n

\r\n25 \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.