IN NWOTHM WE TRUST

Είναι Δευτέρα και όπως έχει πλέον παγιωθεί είναι η ημέρα του NWOTHM από το METALZONE.GR μία στήλη στην οποία προτείνουμε νέες μπάντες που παίζουν και ακούγονται όπως το HEAVY METAL της δεκαετίας του 80.

Αν δεν έχετε διαβάσει τις προηγούμενες αναρτήσεις… ,

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με τους Καναδούς Evil Survives… και τι έχουμε πει για τις μπάντες από τον Καναδά??? Έχουν 80% πιθανότητα να είναι καλές.

Οι Evil Survives δημιουργήθηκαν το 2008 και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP με τίτλο Metal Vengeance αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν το EP Judas Priest Live. To Powerkiller ήταν το δεύτερο LP του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε το 2010.
Η μπάντα κυκλοφόρησε ένα ακόμα single Destroyer το 2013 και από τότε έχουμε χάσει τα ίχνη τους, δεν είναι γνωστό αν οι Evil Survives έχουν μπει στον πάγο ή το έχουν διαλύσει το μαγαζί.

Συνέχεια με τους Βέλγους Evil Invaders. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία speed metal μπάντα στο πλαίσιο πάντα του NWOTHM. Το συγκρότημα ακούγεται σα να έχει βγει από τα μέσα της δεκαετίας του 80. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2007, ηχογράφησε ένα demo το 2009, και μετά από 4 χρόνια κυκλοφορεί το πρώτο επίσημο δισκάκι του που ήταν το EP Evil Invaders. To 2015 η μπάντα κάνει ένα ακόμα βήμα κυκλοφορόντας το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο Pulses Of Pleasure. Ακολουθεί το EP In For The Kill του 2016. Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2017 οι Evil Invaders κυκλοφόρησαν το δεύτερο LP Feed Me Violence.

Μένουμε περίπου στο ίδιο ύφος, καθώς οι Revenge έχουν ένα εύρος συνθέσεων από Heavy Metal μέχρι Speed Metal. Οι Revenge είναι συγκρότημα από την Κολομβία! Και το πιο ωραίο ξέρετε πιο είναι… έχουν κυκλοφορήσει 7 LP, 5 singles, 4 EP, μία συλλογή και ένα Live άλμπουμ!
Η μπάντα εμφανίστηκε το 2002. Χρειάστηκαν 2 χρόνια για να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους δισκάκι που ήταν το single Fire Attack. To 2005 κυκλοφορούν το πρώτο τους LP με τίτλο Metal Warriors.
Οι Revenge προϋπήρχαν του κύματος του NWOTHM αλλά λόγο της γεωγραφικής τοποθεσίας της μπάντας, και με τα δεδομένα που επικρατούσαν στις αρχές του 2000, μόνο γραφικοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Η μπάντα τελικά δικαιώθηκε έχοντας μία σπουδαία δισκογραφία και μάλιστα πιο επίκαιρη από τα πρώτα χρόνια παρουσίας της στην σκηνή. Το Spitting Fire είναι το 7ο άλμπουμ των Revenge, κυκλοφόρησε 6 Οκτωβρίου του 2017.

Από την ζεστή Κολομβία στην παγωμένη Φιλανδία για να ακούσουμε τους Ranger.
Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2009. Ηχογράφησε 3 demo από το 2009 μέχρι το 2013, που επιτέλους ήρθε η πρώτη δισκογραφική παρουσία τους, με το EP Knights Of Darkness. Την επόμενη χρονιά οι Ranger κυκλοφόρησαν και πάλι EP με τίτλο Shock Skull. Την ίδια χρονιά 2014 κυκλοφορούν την συλλογή Skull Splitting Metal, με τραγούδια από τα 2 EP, επιλογές από τις demo ηχογραφήσεις και ένα νέο τραγούδι.
Το πρώτο LP ήταν το Where Evil Dwells το 2015, το συγκρότημα κυκλοφόρησε και 2ο LP το Speed & Violence το 2016

Συνέχεια με τους Γερμανούς Vulture το συγκρότημα παίζει μεταξύ Speed Metal και Thrash Metal.
Οι Vulture δημιουργήθηκαν το 2015, ηχογράφησαν ένα demo ένα χρόνο μετά, και το 2017 κυκλοφόρησαν το single Vendetta και το LP The Guillotine

To 2003 εμφανίζεται μία μπάντα στην Ιταλία με το όνομα Baphomet’s Blood. Τo πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο Satanic Metal Attack. Ο ήχος της μπάντας και η αισθητική που βγαίνει από την μουσική τους θυμίζει underground μπάντες της δεκαετίας του 80. Το ενδιαφέρον με τους Baphomet’s Blood, είναι ότι δε φαίνεται και να το πολύ πιέζουν να ακουστούν έτσι, αντίθετα το αποτέλεσμα ακούγεται αυθεντικό.

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει 2 EP και 4 LP, με τελευταία κυκλοφορία το In Satan We Trust to 2016

Επόμενη στάση στο San Francisco της Καλιφόρνια, για να συναντήσουμε τους HELL FIRE.

H μπάντα δημιουργήθηκε το 2010, παίζει από Heavy Metal μέχρι Speed Metal.
To πρώτο άλμπουμ τους ήταν το Metal Masses το 2016. Τον Αύγουστο του 2017 οι HELL FIRE κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλμπουμ Free Again

Παραμένουμε στην Καλιφόρνια για να συναντήσουμε τους Cloven Altar.
Το συγκρότημα συστάθηκε το 2012, το 2014 έκαναν το δισκογραφικό ντεμπούτο με το EP Cloven Altar.
Οι Cloven Altar παίζουν Heavy Metal το δυνατό σημείο της μπάντας είναι ότι οι συνθέσεις και οι μελωδίες σου δημιουργούν νοσταλγική διάθεση!
Η μπάντα κυκλοφόρησε 2 LP το Demon Of The Night το 2015, και το Enter The Night στις 12 Ιουλίου του 2017

Επιστροφή στην Σκανδιναβία και πιο συγκεκριμένα στην Φιλανδία και πάλι για τους ANGEL SWORD.
Αυτοί και αν παίζουν πρώιμο Heavy Metal!!!
Από το 2010 που ιδρύθηκε η μπάντα το πρώτο τους EP κυκλοφόρησε το 2013 με τίτλο Ripping The Heavens. Το 2015 κυκλοφορούν το δεύτερο EP με τίτλο The Midwinter Tapes.
To 2016 η μπάντα κυκλοφορεί επιτέλους το πρώτο της LP Rebels Beyond The Pale.

Αυτά για σήμερα... ραντεβού την άλλη εβδομάδα
\m/ O \m/

Copyright 2024. All Right Reserved.