THANK YOU FOR METALZONE OPEN JAM PARTY!

Motorhead - Orgasmatron (cover) @Metalzone party 12-2-2010

Όλοι στην ομάδα του Metalzone αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα ηχηρό ευχαριστώ για την επιτυχία του METALZONE OPEN JAM PARTY που έγινε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Sin City στην Αθήνα.
\r\n
\r\nΕυχαριστούμε πολύ
\r\n
\r\n• Tα συγκροτήματα που συμμετείχαν\r\nμε προθυμία στο live μέρος της βραδιάς που απέδειξαν ότι η ελληνική\r\nσκηνή είναι ενωμένη, ανεξάρτητα είδους και προτιμήσεων - με σειρά\r\nεμφάνισης - TRIGGER (Κώστας), HEATHENDOM (Λευτέρης),  CRIMSON FIRE\r\n(Γιάννης και Στέλιος), X- PIRAL (Τάσος), CELESTIAL ODE (Θέμης), \r\nANORIMOI ( Κώστας& Δημήτρης), MARAUDER (Ανδρέας), SOUNDTRUCK\r\n(Νίκος), EARTH OF DISTRUST ( Δημήτρης - περαστικά!!), MORTAL TORMENT\r\n(Γιάννης), DAMNED CREED (Γιάννης), VERDICT DENIED ( Βασίλης), DAYLIGHT\r\nMISERY (Βασίλης), W.E.B. ( Darkface, Σάκης), DREAM WEAVER ( Δημήτρης\r\n& Γιώργος) REMEMBER LIZZY ( Γιάννης) ACDC ( Στέργος & Μιχάλης)
\r\n
\r\n• Ιδιαίτερο ευχαριστώ στα μέλη των συγκροτημάτων που απάρτισαν  την μπάντα που ήταν μόνιμα επί σκηνής Νίκο (X-PIRAL), Ηρακλή (REFLECTION) Γιώργο (Fragile Vastness) και Άγγελο(RAGENHEART) για την προσπάθεια, το χρόνο που αφιέρωσαν στο εγχείρημα και την καλή τους διάθεση.
\r\n
\r\n• Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ενορχηστρωτή της βραδιάς Γιάννη Λιτινάκη, που εκτός από μέλος των X-PIRAL και Reflection είναι και μέλος του Metalzone.\r\nΕίμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε και αναγνωρίζουμε ότι χωρίς την\r\nεξαιρετική του οργανωτική και καλλιτεχνική συμμετοχή δεν θα μπορούσε να\r\nπετύχει μια τέτοια προσπάθεια.
\r\n
\r\n• Το Sin City που μας άνοιξε τις πόρτες του και φιλοξένησε την διοργάνωσή μας.
\r\n
\r\n• Τον Επικοινωνία 94fm που φιλοξενεί την ραδιοφωνική εκπομπή του Metalzone.
\r\n
\r\n• Τα στούντιο που μας παραχώρησαν ώρες πρόβας και συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας ALIVE, MUSIC HOUSE, ZERO GRAVITY.
\r\n

\r\n• Τον μουσικό Οίκο DOREMI ΑΛΒΕΡΤΟΣ που χάρισε στον τυχερό της κλήρωσης Κώστα Νικολαϊδη την BC RICH WARLOCK.
\r\n
\r\n• Τη  Soundforge και την Metal Blade Europe για τα promo και τα tshirts που μας παραχώρησαν για κλήρωση.
\r\n
\r\nΞεκαθαρίζουμε ότι το Metalzone δεν αξιώνει καμία οικονομική απολαβή από τις διοργανώσεις του

\r\n
\r\nΤέλος\r\nτο μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για όλους όσοι ήσασταν την Παρασκευή μαζί\r\nμας στο Sin City. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είστε παρόν στο Open\r\nJam Πάρτι των 10 χρόνων μας!
\r\n

\r\nΞεκινήσαμε πριν 10 χρόνια\r\nγια να καλύψουμε το κενό ανάμεσα στο επίκαιρο και το διαχρονικό, το\r\nεπιβαλλόμενο και το ανεξάρτητο, το εμπορικό και το ποιοτικό.
\r\n
\r\n10 χρόνια παραμένουμε ανεξάρτητοι και συνεπείς χωρίς να διαπραγματευόμαστε την αξιοπιστία μας
\r\n
\r\n10 χρόνια μας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι γιατί απλά διαφέρουμε…
\r\n
\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n
\r\n
\r\n

\r\n \r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.