ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΩΝ DARK AVENGER MARIO LINHARES

Η Rockshots Records, που πρόσφατα πρόσθεσε στο ρόστερ της τους Βραζιλιάνους Dark Avenger ανακοίνωσε μία δυσάρεστη είδηση για την μπάντα:

"Με βαριά καρδιά και με βαθιά θλίψη πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι ο ιδρυτής και τραγουδιστής των Dark Avenger Mario Linhares πέθανε προχθές στις 22 Δεκεμβρίου σε ηλικία 45 ετών.

Ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές, μία απίστευτη φωνή που θα την ακούμε για πάντα στις καρδιές μας. Ήταν τιμή και ευλογία να συνεργαστούμε και είχαμε την τύχη να συναντηθούμε και να μοιραστούμε μαζι του μερικές στιγμές. Πάνω από όλα ήταν απίστευτος άνθρωπος, ειλικρινής, ερωτευμένος με την ζωή και την μουσική, γενναιόδωρος και ευγενικός, άνθρωπος που σπάνια συναντάς.

Η κληρονομιά του δε θα ξεχαστεί και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διαδώσουμε το πόσο σπάνιο και αθάνατο ήταν το ταλέντο του"

Το τελευταίο άλμπουμ των Dark Avenger The Beloved Bones: Hell είναι 11 διανοητικές διαδρομές που κάποιος μπορεί να περάσει ζώντας διαρκώς μία δυσάρεστη κατάσταση ("Hell είναι η επανάληψη") μεταξύ πολλών άλλων που αθέλητα επιτρέπουμε να μπαίνουν στην ζωή μας.

Τα τραγούδια του άλμπουμ:
1. The Beloved Bones
2. Smile Back to Me
3. King for a Moment
4. This Loathsome Carcass
5. Parasite
6. Breaking Up Again
7. Empowerment
8. Nihil Mind
9. Purple Letter
10. Sola Mors Liberat
11. When Shadow Falls (Bonus track)

η σύνθεση της μπάντας:
Mario Linhares - Φωνητικά (R.I.P.)
Glauber Oliveira - Κιθάρα
Hugo Santiago - Κιθάρα
Gustavo Magalhães - Μπάσο
Brendon Hoffmann - Τύμπανα

dark-avenger-the-beloved-bones-hell-20160624030117_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.