ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο WARREL DANE ΤΩΝ SANCTUARY / NEVERMORE

Ο Warrel Dane, των SANCTUARY και NEVERMORE, πέθανε σήμερα σε ηλικία 56 ετών μετά από καρδιακό επεισόδιο κατά την διάρκεια της νύχτας στο São Paulo, της Βραζιλίας.  Ο Dane βρίσκονταν στην διαδικασία της παραγωγής του 2ου προσωπικού του άλμπουμ.

Ο κιθαρίστας Johnny Moraes, μέλος της solo μπάντας του Dane, ήταν μαζί του τα μεσάνυχτα όταν ο Warrel άρχισε να νιώθει άσχημα.

"Πέθανε την νύχτα από καρδιακή προσβολή" είπε ο Moraes μιλώντας στο Βραζιλιάνικο UOL. "Ήταν στο διασμέρισμα του όταν συνέβει. Του έκανα μαλάξεις και καλέσαμε την κινητή μονάδα ανάγκης. (SAMU), ήρθαν πολύ γρήγορα, αλλά ήταν ήδη αργά"

Σύμφωνα με τον Moraes, ο Dane είχε ιστορικό εθισμών και προβλημάτων υγείας.  "Η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη εξαιτίας του διαβήτη και της εξάρτησης από το αλκοόλ."

Είχαν ολοκληρωθεί οι ηχογραφήσεις των μουσικών και ο Dane θα ξεκινούσε να ηχογραφεί τα φωνητικά. Τα μέλη της μπάντας σκέφτονται να ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις με καλεσμένους τραγουδιστές ως μεταθανάτιο αφιέρωμα στον μεγάλο τραγουδιστή Warrel Dane.

Copyright 2024. All Right Reserved.