ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ALMANAC Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ANDY B. FRANK

Ο τραγουδιστής Andy B. Frank χωρίζει δρόμους με τους Almanac, τους symphonic metalers του πρώην κιθαρίστα των Rage, Victor Smolski.

Ο ίδιος σημειώνει: "Μετά από 3 συναρπαστικά και πολύ ενδιαφέροντα χρόνια στους Almanac, παίζοντας σε πολλά festivals και περιοδείες στην Ευρώπη, αποφάσισα να αποχωρήσω. To project ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο και ευχάριστα, αλλά λόγο έλλειψης ιδιωτικού χρόνου, ήρθε η ώρα να πάω παρακάτω για να μη σταθώ στο δρόμο τους. Έτσι θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους bandmates μου για τις υπέροχες στιγμές και να τους ευχηθώ χαρά, υγεία και επιτυχίες."

Και συνεχίζει "Πλέον θα αφοσιωθώ στο νέο album των Brainstorm το οποίο θα κυκλοφορήσει κάπου προς το φθινόπωρο του έτους που διανύουμε. Μαζί με τους φίλους μου από το group θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το πιο καλό, έντονο και heavy Brainstorm album μέχρι σήμερα. Και φυσικά μια μεγάλη περιοδεία όπως και πολλές εμφανίσεις σε festivals." 

Και κλείνει "Σε όσους γίνατε φίλοι μου και με υποστηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια και σε όλους τους metalheads του πλανήτη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ, είστε φανταστικοί…ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ! Θα τα πούμε σύντομα, stay wild and metal up your ass!

Copyright 2024. All Right Reserved.