ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ BLACKIE LAWLESS ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ WASP ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο Αρχηγός των W.A.S.P. Blackie Lawless συμμετείχε σε συνέντευξη τύπου (κάτι που το κάνει σπάνια) πριν από την συναυλίας της μπάντας στις 30 Νοεμβρίου στη Μόσχα.

Ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για το ότι πολύ οπαδοί της μπάντας επιθυμούν την επιστροφή του Chris Holmes, Ο Blackie απάντησε: "Οι άνθρωποι χωρίζουν για κάποιους λόγους και υπάρχουν στιγμές που τα παιδιά θέλουν να τους ξαναδούν μαζί, αλλά μερικές φορές αυτό δε συμβαίνει ποτέ"

Ο Holmes εντάχθηκε στους W.A.S.P. το 1982 και παρέμεινε μέλος της μπάντας μέχρι το 1990. Το 1996, ο κιθαρίστας επέστρεψε στους W.A.S.P. μέχρι το 2001. Ο Chris δεν έχει ξαναπαίξει με τους W.A.S.P. από τότε.

Σε μία συνέντευξη του το 2015 στο The Metal Voice, ο Holmes κατηγόρησε τον Lawless ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με άλλους ανθρώπους. "Blackie θέλει να ελέγχει τα πάντα… Είναι αυτός και κανένας άλλος".

Σύμφωνα με τον Holmes, πρόσθεσε το μοναδικό στυλ στον ήχο των W.A.S.P. "Ο τρόπος που μεγάλωσα παίζοντας κιθάρα είναι ο τρόπος που παίζω" είπε. "Και μπορείς να ακούσεις τα τελευταία άλμπουμ των W.A.S.P. αυτός ο ήχος δεν υπάρχει. Δεν ξέρω τι είναι, είναι ένας τρόπος να χτυπάς τις χορδές. Ο καθένας έχει τον ήχο του, [TonyIommiMichael ScheknkerPeter Townshend… Ο Όλοι παίζουν λίγο διαφορετικά, ο τρόπος που χτυπάνε τις χορδές, τα πατήματα, that plays is just different, the way they hit the guitar, έτσι και εγώ έχω τον δικό μου τρόπο, και ο Blackie πάντα… ποτέ δεν άκουσε μία φορά στην ζωή στους W.A.S.P. 'Hey, Chris, έκανες καλή δουλειά.' Ποτέ δε το άκουσα αυτό. Ο Blackie ήθελε να είναι στο επίκεντρο."

Στις 2 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει από την Napalm Records το "Re-Idolized", για τα 25 χρόνια από την έκδοση του εξαιρετικού άλμπουμ των W.A.S.P. μαζί με την αρχική ταινία "The Crimson Idol" σε DVD και Blu-ray.

Ο Βραζιλιάνος ντράμερ Aquiles Priester έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους W.A.S.P. στο εναρκτήριο show του "Re-Idolized - The Crimson Idol 25th Anniversary World Tour" στις 25 Σεπτεμβρίου στο Trädgår'n του Gothenburg.

Η τελευταία κυκλοφορία του Holmes, "Shitting Bricks", κυκλοφόρησε το 2015 από την M & O Music.

Copyright 2024. All Right Reserved.