ΔΕΙΤΕ ΤΟ FIGHT FIRE WITH FIRE ΑΠΟ ΤΟΥΣ METALLICA

Metallica: Fight Fire With Fire (Live - Foxborough, MA - 2017)

Οι Metallica ανάρτησαν το βίντεο του Fight Fire With Fire από την περσυνή συναυλία τους στο Gillette Stadium στο Foxborough, που έδωσαν στις 19 Μαίου 2017.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 11 Μαίου στο Hartwall Arena στο Helsinki της Φιλανδίας. Ήταν η τελευταία εμφάνιση της Ευρωπαικής τους περιοδείας.

setlist:
"Hardwired"
"Atlas, Rise!" 
"Seek & Destroy" 
"The Four Horsemen" 
"Welcome Home (Sanitarium)" 
"Now That We're Dead" 
"Dream No More" 
"For Whom The Bell Tolls" 
"Halo On Fire" 
- Rob & Kirk doodle - ("Rappiolla" by Hassisen Kone) 
- Rob doodle - "(Anesthesia) - Pulling Teeth"
"Last Caress" (Misfits cover)
"Creeping Death" 
"Moth Into Flame" 
"Sad But True" 
"One" 
"Master Of Puppets" 
"Fight Fire With Fire" 
"Nothing Else Matters" 
"Enter Sandman" 
"The Frayed Ends Of Sanity"

Οι Metallica, που ολοκλήρωσαν την 24ήμερη Ευρωπαική τους περιοδεία, θα επιστρέψουν και πάλι στην Ευρώπη τον Μάιο του 2019. Η μπάντα έκανε την ακόλουθη ενημέρωση:

"WOW! Καθώς άλλη μία εκπληκτική Ευρωπαική περιοδεία έφτασε στο τέλος, είμαστε ενθουσιασμένοι από την συντριπτική ανταπόκριση και την αγάπη που μας δείξατε όλοι. Μετά από 39 εμφανίσεις σε 29 πόλεις, μπροστά σε 650,000 από εσάς, τρελούς σκληρούς ‘Tallica οπαδούς, θα πακετάρουμε τον εξοπλισμό μας και θα επιστρέψουμε σπίτι για το καλοκαίρι.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας, μας βοηθήσατε να σπάσουμε το ρεκόρ προσέλευσης κόσμου 29 φορές. Σε κάποιες περιπτώσεις σπάσαμε το ρεκόρ από την πρώτη εμφάνιση στον ίδιο χώρο μόλις δύο ημέρες αργότερα με την δεύτερη εμφάνιση. Είναι συγκλονιστικό για εμάς που συμβαίνει κάτι τέτοιο ακόμα, μετά από 37 χρόνια και δε θα μπορούσαν να νιώθουμε περισσότερο τιμή γι’ αυτό

Είμαστε τυχεροί που θα επιστρέψουμε, τον Μάιο του 2019 για μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων μέχρι τον Αύγουστο, μέχρι τότε ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"

Copyright 2024. All Right Reserved.