ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ STEVE GRIMMETT ΣΤΟ KEEP IT TRUE XXI

Grim Reaper - Rock Me Till I Die (Live @ KEEP IT TRUE Festival XXI)

Στις 27 Απριλίου στην Tauberfrankenhalle  στην Lauda-Königshofen στην Γερμανία και στο θρυλικό Keep It True XXI φεστιβάλ που έλαβε χώρα εκεί, εμφανίστηκε ένας από τους ήρωες της μουσικής που αγαπάμε ο Steve Grimmett από τους N.W.O.B.H.M. τίμιους εργάτες Grim Reaper. Και είναι οι Grim Reaper τίμιοι εργάτες του metal μας αρέσει η μουσική τους ή όχι.

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Steve Grimmett είχε εγχειριστεί, και αυτό του έσωσε την ζωή, στο Εκουαδόρ, αφού χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν  το δεξί του πόδι, ενώ έμεινε στο εκεί νοσοκομείο αρκετές εβδομάδες, και οπαδοί μετά από κάλεσμα μάζεψαν ικανό ποσό για τα έξοδα της νοσηλείας του και όχι μόνο.

Το όλο γεγονός, αυτής της εμφάνισης των Grim Reaper, με το όνομα πια STEVE GRIMMETT'S GRIM REAPER, που πια εμφανίζονται όλο και πιο σπάνια, μετά την ενεργοποίηση τους το 2006, έχει την σημασία του στο πως βλέπει ο καθείς από μας την μουσική που αγαπάμε και τους ανθρώπους που δημιουργώντας και βάζοντας κάτι από την ψυχή τους, μας την προσφέρουν και την απολαμβάνουμε.

Για την ιστορία το set list των Grim Reaper στο Keep It True XXI  ήταν:  

Wings of Angels, Rock You to Hell, Night of the Vampire, Lust for Freedom, Walking in the Shadows, Wrath of the Ripper, Fear No Evil, Temptation, Suck It and See, Rock Me 'till I Die, Don't Talk to Strangers (Dio cover), Waysted Love, See You in Hell.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ STEVE

 

Copyright 2024. All Right Reserved.