ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ TRACKLIST ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ BURNING WITCHES "HEXENHAMMER"

Οι Burning Witches από την Ελβετία, είναι μία νέα γυναικεία μπάντα που τόλμησε να παίξει αγνό Heavy Metal και κερδίζοντας από το θράσος της καθώς άμεσα βρέθηκε στο στόχαστρο της Nuclear Blast.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά…

Οι Burning Witches δημιουργήθηκαν το 2015, την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, ενώ το 2017 έκαναν την πρώτη ολοκληρωμένη δημιουργία τους με το ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την Βρετανική PledgeMusic σε 666 αντίτυπα.

Την ίδια χρονιά η Nuclear Blast «τσιμπάει» την μπάντα και κάνοντας διθυραμβικά σχόλια για τις αρετές τόσο συνθετικά όσο και για την σκηνική τους παρουσία στις ζωντανές εμφανίσεις.

Η αλήθεια είναι ότι το ομώνυμο άλμπουμ των Burning Witches σίγουρα δεν σε αφήνει αδιάφορο, και κυρίως η διασκευή τους στο Jawbreaker των Judas Priest που είναι απρόσμενα καλή.

Βέβαια ο σκόπελος για την μπάντα είναι το ότι αποτελείται από γυναίκες που πρέπει να αποδείξουν ότι το Heavy Metal δεν είναι πια ανδροκρατούμενο ή ότι η γυναίκα δεν είναι πάντα το ασθενές φύλο. Πάντως το συγκρότημα βγάζει ενέργεια και φαίνεται ότι έχει περιθώρια να κάνει δυνατό μπάσιμο στη σκηνή, έχοντας εξασφαλίσει την αρωγή και τις ευλογίες της Nuclear Blast. ‎

Στις 9 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο Hexenhammer.
Προφανώς η μπάντα δεν κρατιέται και έδωσε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο και το tracklist και ένα σύντομο βίντεο από τις ηχογραφήσεις.

bwitchescdaug18_0.jpg

"The Witch Circle"
"Executed"
"Lords Of War"
"Open Your Mind"
"Don‘t Cry My Tears"
"Maiden Of Steel"
"Dungeon Of Infamy"
"Dead Ender"
"Hexenhammer"
"Possession"
"Maneater"
"Holy Diver"

Bonus:
"Self Sacrifice"
"Don‘t Cry My Tears" (acoustic)

Copyright 2024. All Right Reserved.