Η SHARON DEN ADEL ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ SOLO PROJECT, MY INDIGO

Η τραγουδίστρια των Within Temptation, Sharon Den Adel μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο γαλλικό United Rock Nations για το νέο solo project της, My Indigo. Στην συνέντευξη μίλησε επίσης για το μέλλον των Within Temptation.

Στο πως προέκυψε το My Indigo είπε ότι κάνει περιοδείες με τους Within Temptation όλη της την ενήλικη ζωή και πως είναι το πάθος της και κάτι που αγαπάει να κάνει. Αλλά μετά από τόσα χρόνια και με πόσα πράγματα να έχουν γίνει στην ζωή της αυτά τα χρόνια σε περιοδείες δεν είχε χρόνο να επεξεργαστεί όλα όσα της είχαν συμβεί και ήταν κοντά στο να «καεί». Ο μπαμπάς της αρρώστησε και δεν είχε έμπνευση να γράψει. Ο λόγος της είναι ότι η μουσική των Within Temptation είναι επική και δυναμική, και σε αυτήν την φάση της ζωής της δεν ένιωθε έτσι. Και έτσι αυτά που έγραφε ήταν πιο ευάλωτα, μικρότερα τραγούδια και κατάλαβε πως έπρεπε να τα εκφράσει αν θέλει να γυρίσει στην μουσική των Within Temptation. Και κάπως έτσι προέκυψε το My Indigo.

Όταν την ρώτησαν αν βρήκε το project θεραπευτικό είπε πως σίγουρα αυτό ήταν ο καταλυτής που χρειαζόταν για να γυρίσει στην μουσική των  Within Temptation. Για το μέλλον των Within Temptation είπε πως δουλεύουν σε νέα μουσική και θέλουν να κυκλοφορήσουν άλμπουμ μέχρι το τέλους του χρόνου το οποίο θα είναι πιο heavy  από το προηγούμενο (The Hydra που κυκλοφόρησε το 2014)

Το ομώνυμο άλμπουμ My Indigo κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου.

Copyright 2024. All Right Reserved.