ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ SOLO ALBUM ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο DICKINSON ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

Πριν βγει στη σκηνή στο Velez o Bruce Dickinson έδωσε συνέντευξη στο Clarin (Περιοδικό της Αργεντινής) ο Bruce Dickinson μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το επόμενο solo άλμπουμ του, εκκρεμεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Legacy είναι μία λέξη που δίνει την εντύπωση για κάτι που είναι ήδη ιστορικό ή πρόκειται να γίνει. Έχετε συζητήσει μεταξύ σας (μέλη Maiden) για το πότε θα κάνετε μία αποχαιρετιστήρια περιοδεία…

ο Dickinson απάντησε… Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για συζήτηση, πότε θα κάνουμε την αποχαιρετιστήρια μας περιοδεία? ΠΟΤΕ!
Σε κάθε περίπτωση αν φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής και δε μπορούμε να συνεχίσουμε, αυτό θα ορίσει το πότε θα είναι η ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό.

Αλλά κανείς δεν γνωρίζει από πριν πότε θα έρθει αυτή η στιγμή.
Δεν νομίζω ότι κανένα από τα μέλη της μπάντας θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο…
Θα συνεχίσουμε μέχρι να σταματήσουμε να το απολαμβάνουμε.

Η Κληρονομιά είναι επίσης μία λέξη που υποθέτει ότι αυτό που παρουσιάζεις ήταν και είναι ουσιαστικό. Αυτό σημαίνει ότι τα τραγούδια της περιοδείας αντιπροσωπεύουν τα πιο σημαντικά της μπάντας?
Εν μέρη είναι κάπως έτσι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε 16 άλμπουμ για να διαλέξουμε. Επιλέγουμε τα τραγούδια βασισμένα σε τρεις θεματικούς άξονες: τον πόλεμο, τη θρησκεία και την κόλαση. Υπάρχουν όμως πολλά τραγούδια που δεν μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε γιατί θεματικά δεν ήταν στο ύφος της περιοδείας.

Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να κάνουμε μία άλλη περιοδεία Legacy με εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο…

Σχετικά με τα 50 χρόνια του Concerto Deep Purple και την πρόσκληση που του έγινε…
Στον Καναδά θα γιορτάσον τα 50 χρόνια του Concerto Deep Purple ανάμεσα σε αυτούς που προσκλήθηκαν ήμουν και εγώ. Φυσικά και αποδέχθηκα την πρόσκληση, μου είπαν ότι μπορώ να επιλέξω 5 τραγούδια, και αυτά είναι το Hush, When A Blind Man Cries, Perfect Strangers, Smoke On The Water, και μου πρότειναν τον Pictures Of Home.

Συνεχίζοντας ο Dickinson αναφέρθηκε στο προσωπικό του άλμπουμ…
Πρέπει να το τελειώσω, έχουμε demos, δε το έχουμε δουλέψει αρκετά, υπολογίζω ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Παρότι είμαι πολύ απασχολημένος με τις δουλειές μου, θα ήθελα να βγω περιοδεία με μία μικρότερη παραγωγή και τον Roy Z να κάνουμε περιοδεία με την ευκαιρία του νέου άλμπουμ, γιατί μετά από αυτό που συνέβη με το Boxset του Soloworks 1990 – 2005 που πούλησε 200 χιλιάδες αντίτυπα, δε μπορώ να πιστέψω όλη αυτή την απήχηση, είμαι περήφανος για το σόλο υλικό μου…

Copyright 2024. All Right Reserved.