ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ CHILDREN OF BODOM

Οι Φιλανδοί Children Of Bodom μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τον επόμενο δίσκο τους, στο δικό τους λατρευτό ή μισητό ήχο του melodic death/power metal,  που θα διαδεχθεί το πετυχημένο, προ τριετίας ‘’I Worship Chaos’’. Οι εργασίες αυτές θα λάβουν χώρα για ακόμα μια φορά στα δικά τους Danger Johnny Studios με τον παραγωγό και του ‘’I Worship Chaos’’ αλλά και του προ προηγούμενου του 2013 ‘’Halo Of Blood’’, Mikko Karmila.

Ο mastermind των Children Of Bodom, κιθαρίστας, τραγουδιστής, βασικός songwriter, Alexi  Laiho είπε ότι τα Danger Johnny Studios είναι οι φυσική τους έδρα, ώστε εκεί να δημιουργούν απρόσκοπτοι το δημιουργικό – καλλιτεχνικό τους έργο. Έχει σου λέει όλες αυτά που χρειαζόμαστε για να είμαστε άνετοι, σαλόνια κουζίνα, κάμαρες, και μπορούμε να ηχογραφούμε τα τύμπανα λόγου χάρη για όσες μέρες χρειάζεται χωρίς να έχουμε κόστος για αυτό.

Οι Children Of Bodom πρόσφατα γιόρτασαν τα είκοσι χρόνια στο κουρμπέτι, και την εικοστή επέτειο της κυκλοφορίας του ‘’Something Wild’’ ντεμπούτου άλμπουμ τους με περιοδεία εικοσιτεσσάρων προοορισμός, εις εξ αυτών το περσινό oZZfest.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν ο Alexi Laiho και οι Children Of Bodom του.

Copyright 2024. All Right Reserved.