ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ DESASTRE ΑΠΟ MOONSPELL

MOONSPELL - Desastre (Live Video w/ English subtitles) | Napalm Records

Οι Πορτογάλοι, αδέλφια μας παντοτινά, Moonspell στις 3 του Νοεμβρίου του 2017 κυκλοφόρησαν ένα concept δίσκο, μέσω της Napalm Records,  για ένα μεγάλο σεισμό που είχε την Λισαβόνα τον 16ο αιώνα, με τίτλο εκείνη την χρονολογία, ‘‘1755’’. Σε αυτήν την Θεομηνία, σεισμός, τζουνάμι, καταστράφηκε σχεδόν όλη η πόλη, και πολλές άλλες περιοχές, και πάρα πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Και το όλο αυτό εκφρασμένο με λόγια, στην μητρική τους γλώσσα, τα Πορτογαλικά.

Τώρα μας δίνουν ένα καινούριο live video clip, με Αγγλικούς υπότιτλους,  από αυτόν τον δίσκο, για το τραγούδι με τίτλο ‘’Desastre’’. Όπως είχε πει ο Fernando Ribeiro τραγουδιστής του σχήματος, ότι είχε εντυπωσιαστεί από αυτήν την ιστορία, αλλά και γενικότερα από την ιστορία της πατρίδας του, και έτσι δημιούργησε με τους Moonspell αυτόν τον θεματικό δίσκο. Που πάλι σύμφωνα με τον Fernando Ribeiro το ‘’1755’’ είχε πάρα πολύ καλή ανταπόκριση από κριτικούς, αλλά κυρίως από το κοινό και ειδικότερα τους οπαδούς των Moonspell.

Δισκάρα το ‘’1755’’ Fernando, και αναμένουμε να μας ξανά έρθετε, και φυσικά αναμένουμε και καινούριες δισκάρες, όπως μας έχετε κακομάθει, τόσο καιρό.   

Copyright 2024. All Right Reserved.