ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ WHITESNAKE

Οι White Snake συνεχίζουν την δημιουργική τους πορεία, και τις δημιουργικές ανησυχίες που τους πιάνουν καμιά φορά τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορούν  ένα single με το καινούριο τους κομμάτι ‘’Shut Up And Kiss Me’’ που θα είναι προπομπός του επόμενου τους full length, που θα διαδεχθεί το ‘’Purple Album’’ του 2015 και το ‘’Forevermore’’ του 2011, και θα έχει τίτλο ‘’Flesh & Blood’’. Το βίντεο του ‘’Shut Up And Kiss Me’’ γυρίστηκε στις 10 του περασμένου Μάρτη

Ο David Coverdale, λέει ότι θα είναι ο καλύτερος δίσκος των White Snake, και προσθέτει ότι όπως και να ακούγεται αυτό, ξέρει τι λέει. Και ότι το ‘’Shut Up And Kiss Me’’  "It's a kick-ass song; you're gonna love it’’ ήταν τα λόγια του. Θα έχει τα κλασικά στοιχεία Whitesnake, αλλά θα έχει και την απαραίτητη φρεσκάδα. Γράφτηκε κυρίως από τους δυο κιθαρίστες, Reb Beach, προσωπικό κόλλημα όταν τον είδα με τους Winger, Joel Hoekstra.

Και μόνο από τον τίτλο του κομματιού/single ‘’Shut Up And Kiss Me’’ κατανοούμε ότι ο David Coverdale είναι ακόμα ακμαίος και ακόμα θέλει με τα λόγια των τραγουδιών του, και πάντα με τον τρόπο που τα ερμηνεύει, να υμνεί και να εμπνέει τον έρωτα, κυρίως στην σκανδαλιάρικη μορφή του, αλλά και με την ευαισθησία που πηγάζει κυρίως από την φωνή του.

Copyright 2024. All Right Reserved.