ΝΕΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟΥΣ WHITE WIZZARD

Video για το κομμάτι "Chasing Dragons" δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Αμερικάνους metalers. Το κομμάτι περιέχεται στο album "Infernal Overdrive" που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιανουάριο.

To Infernal Overdrive σηματοδοτεί την επιστροφή της μπάντας στην δισκογραφία 5 χρόνια μετά το The Devil’s Cut και ενώ για αρκετό καιρό κινήθηκε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχοντας πλέον ανασυντάξει της δυνάμεις της με την επιστροφή των Wyatt " Screaming Demon" Anderson στα φωνητικά και James J. La Rue στην κιθάρα αλλά και με νέο ντράμερ τον Dylan Marks, η μπάντα έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές για τον δίσκο ο οποίος τους βρίσκει να αναμειγνύουν το κλασσικό τους ύφος με επιρροές από Rush, Led Zeppelin και Metallica, συνεπικουρούμενοι και από την ιδανική παραγωγή του Ralph Patlan (Megadeth, UFO).

Όπως δήλωσε ο μπασίστας και ιθύνων νους της μπάντας Jon Leon: «Παρά όλη την τρέλα και τις καθυστερήσεις επιμείναμε με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα και τελικά αυτός ο δίσκος ολοκληρώθηκε. Συμφωνούμε όλοι μας ότι αυτός είναι ένας ιδιαίτερος δίσκος και πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη δουλειά μας μέχρι τώρα. Έχει πολλές δυναμικές και φανταστικά φωνητικά από τον Wyatt, μαζί με εντυπωσιακές κιθάρες από τον James La Rue”.

Το νέο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ακριβώς από κάτω.

Copyright 2024. All Right Reserved.