ΟΙ ANVIL ΣΤΟ HALL OF FAME ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ HEAVY METAL.

Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα βραβευτήκαν οι Anvil με το να εισαχθούν στο Hall of fame του Heavy metal. O Rob και ο Lips συνοδοιπόροι από τις πρώτες μέρες του γκρουπ ερωτώμενοι πως νοιώθουν για όλο αυτό ως η πρώτη Καναδική μπάντα που κερδίζει τη διάκριση αυτή έδωσαν τις παρακάτω απαντήσεις:

Ο Lips : "Είναι σαν να είμαστε οι πρώτοι Καναδοί που παίζουν στη Κινά και μόλις το κάναμε." Ενώ ο Rob προσέθεσε "είμαστε συνήθως οι πρώτοι από τον Καναδά για το οτιδήποτε όταν η κουβέντα έρχεται στο Metal."

Ενδιαφέρον υπήρξε την στιγμή  που τον λόγο πήραν οι σύζυγοι, οι κυρίες Kudlow και Reiner όταν ρωτήθηκαν πως επηρέασε τη ζωή τους το περιβόητο ντοκιμαντέρ για τη ζωή των Anvil. H Jane Reiner απάντησε: "Είμαι εδώ από την αρχή όταν ακόμα ονομάζονταν Lips είναι σχεδόν 40 χρόνια και είμαι παντρεμένη με τον Rob τα τελευταία 31 το ντοκιμαντέρ αυτό τους ανέδειξε έδειξε την πραγματικότητα. Είμαστε όλοι ίδιοι στις ζωές στις δουλειές μας και είμαστε οι σύζυγοι που τους στηρίζουμε. Είμαι χαρούμενη για τα παιδία απόψε είναι η βραδιά που επιτέλους αναγνωρίστηκαν." Η Virginia Kudlow προσέθεσε: " Ο Lips δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά απλά μπορεί να περιοδεύει πιο πολύ παράλληλα με την δουλειά του. Ίσως η μόνη αλλαγή είναι οτι λείπει περισσότερο."

Copyright 2024. All Right Reserved.