ΟΙ CYNIC ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ SEAN REINERT

O Sean Reinert εγκατέλειψε επίσημα τους CYNIC αφού πρώτα ήρθε σε συμφωνία με τον Paul Masvidal για τα δικαιώματα της μπάντας.

Πριν από 2 χρόνια περίπου ο ντράμερ των CYNIC είχε αναρτήσει στο Facebook ότι οι progressive rock καινοτόμοι "έφτασαν στο τέλος" λόγω της πολύ κακής σχέσης του με τον Masvidal που την χαρακτήρισε "τοξική".
Το Σάββατο και πάλι από το προφίλ του στο Facebook ο Reinert έκανε γνωστό ότι είχε προτείνει μία «συμφωνία» στον Masvidal που θα του επέτρεπε να συνεχίσει τους CYNIC, ενώ ο ίδιος θα ασχοληθεί με τα «προσωπικά του projects."

Η τελευταίες εμφανίσεις του Reinert με τους CYNIC ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Ιαπωνία. Αργότερα είπε: “Οι εμφανίσεις δεν ήταν άρτιες” θεωρώντας ότι δεν είχε γίνει η απαραίτητη προετοιμασία από την μπάντα.
O Sean πλέον ασχολείται με τους PERFECT BEINGS progressive rock μπάντα από το Λος Άντζελες, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ με τίτλο "Vier", στις 19 Ιανουαρίου από την InsideOut Music.

Το ντεμπούτο των CYNIC's ήταν το "Focus" το 1993, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο των κριτικών όσο και των ακροατών της σκηνής. Η μπάντα επανήλθε το 2008 μετά από 13 χρόνια απουσίας, κυκλοφορόντας το "Traced In Air".
Ακολούθησαν 2 θεματικά EPs, "Re-Traced" (2010) και το "Carbon-Based Anatomy" (2011). Η τελευταία κυκλοφορία των CYNIC ήταν το "Kindly Bent To Free Us", τον Φεβρουάριο του 2014 από την Season Of Mist.

Copyright 2024. All Right Reserved.