ΟΙ STEEL PANTHER ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ COVER ΑΛΜΠΟΥΜ

Ο κιθαρίστας των Steel Panther, Satchel σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι ‘’οι Steel Panther δεν σκέφτονται, προς το παρών τουλάχιστον, να κυκλοφορήσουν, άρα προφανών και να δημιουργήσουν δίσκο με διασκευές άλλων τραγουδιών γνωστών ή άγνωστων φαντάζομαι, από άλλες μπάντες’’. Αυτή όπως επισήμανε είναι η δική του σκέψη που την είπε φωναχτά για να την ακούσουμε. Και συνέχισε ότι ‘’αγαπά πολύ να δημιουργεί καινούρια μουσική, καινούρια κομμάτια, που φυσικά προορίζονται για το επερχόμενο άλμπουμ των Steel Panther’’.

Και μια και φτάσαμε στο ψητό, ‘’το νέο άλμπουμ των Steel Panther θα είναι ένα Steel Panther’s album που θα σκοτώνει’’, επισήμανε ο Satchel.  Και συνέχισε να λέει για την μπάντα του ότι ‘’οι Steel Panther προσφέρουν στην μουσική σε πολλούς τομείς, όπως στα live που είναι σπουδαία, και είμαστε γεννημένοι για να διασκεδάζουμε τον κόσμο’’ ‘’Our live shows is great, we're natural-born entertainers, we love to have sex with women on stage’’ τα ακριβή αμετάφραστα λόγια του. ‘’Και στους δίσκους που κυκλοφορούμε υπάρχουν πολλά δυνατά κομμάτια’’   ‘’but we release records that are really fun to listen to with really hooky songs’’.

Οι Steel Panther συνεχίζουν λοιπόν να μας διασκεδάζουν περιοδεύοντας για τον τελευταίο, ως τώρα, δίσκο τους ‘’Lower The Bar’’ που κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2017 από την Kobalt Music Recordings.

Αναμένουμε να μας έρθουν να μας διασκεδάσουν κάποια στιγμή, και φυσικά και τα καινούρια τους κομμάτια.

Copyright 2024. All Right Reserved.