Ο CHARLIE BENANTE ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ANTHRAX

Μίλησε λοιπόν ο εδώ και πολλά χρόνια ντράμερ των Anthrax, θρυλικούς thrashers μέλη του Big 4, για το επόμενο ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό τους πόνημα, σε σχέση με τα δυο προηγούμενα που κυκλοφόρησαν την τρέχουσα δεκαετία.

Το μέχρι στιγμής τελευταίο full length τους ‘’For All Kings’’ από τις 26 Φεβρουαρίου 2016, καλός δίσκος με καλοδουλεμένες συνθέσεις, και είχε  δικαιώσει  την πενταετή αναμονή των οπαδών, από το εφτάψυχο, γιατί τόσες ψυχές έβγαλε μέχρι να κυκλοφορήσει, ‘’Warship Music’’ του 2011 που είχε σημάνει την επιστροφή τους.

Για την πρόοδο του songwriting ο Charlie Benante είπε: ‘’Με το ‘’Warship Music’’ δεν είχα και πολλές απαιτήσεις. Είχα αυτοπεποίθηση φυσικά ότι ο δίσκος θα ήταν υπέροχος, αλλά δεν ήξερα πως θα τον εκλάμβαναν οι οπαδοί. Για το ‘’For All Kings’’ ήταν πολύ καλή η περίοδος ανάμεσα στους δύο δίσκους, είχαμε από την αρχή και τον Joe Belladonna στην φωνή και έτσι κάναμε ένα δίσκο που είμασταν πολύ χαρούμενοι για αυτόν.’’ Και εμείς το ίδιο οφείλω να πω. ‘’Στο άλμπουμ που δουλεύουμε τώρα τα κομμάτια που δημιουργούμε βγαίνουν πιο αγριεμένα και θυμωμένα, καθώς το όλο κλίμα, η εποχή που ζούμε μας επηρεάζουν για αυτό. ‘’the songs are a little more aggressive and angrier, only because the climate we are all living in is reflected in our music’’ ήταν τα αμετάφραστα λόγια του.

Αναμένουμε, ελπίζοντας να μην πάρει και τόσο πολύ καιρό. Και η τελευταία κυκλοφορία, live cd & dvd, από τον περασμένο μήνα, ‘’Kings Among Scotland’’ κάνει την αναμονή κάπως πιο γλυκιά.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.