Ο GEOFF TATE ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ AVANTASIA

Ο Geoff Tate, ex – Queemsryche, νυν Operation Mindcrime, όπως έγινε γνωστό, θα συμμετάσχει στο επόμενο full length των Avantasia, του Tobias Sammet , γνωστού από τους Edguy, που ήδη αρχίσει να ηχογραφείται, και αναμένεται τον Ιανουάριο του 2019, και θα τιτλοφορείται ‘’Moonglow’’. Ο Geoff Tate είχε συμμετάσχει και στο προηγούμενο, ένατο full length των Avantasia, ‘’Ghostlights’’ που είχε αφιχθεί  στην metalική πραγματικότητα πριν δυο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2016. Και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι "Seduction Of Decay". Και συμμετείχε και στις περιοδείες με τους Avantasia, σε αρκετά Ευρωπαϊκά events.

‘’Θα μεταβώ στην Γερμανία μετά την περιοδεία των Operation Mindcrime, για να δουλέψω πάνω στην νέα αυτή ηχογράφηση με τον Tobi’’ είπε ο Geoff Tate. Και πρόσθεσε ότι ‘’το νέο Avantasia θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού τους με τον καλύτερο τρόπο, αν και είναι περίεργος να δει πως αυτός ο δίσκος τους θα ακούγεται’’.

Ο Geoff Tate είναι σε δύσκολη θέση μετά την φυγή του από τους Queensryche, όταν οι τελευταίες δουλειές μαζί τους, αλλά και αυτές που ακολούθησαν με τους Operation Mindcrime ήταν στην καλύτερη αναξιοπρεπείς. Δεν ξέρω αν αυτές οι συμμετοχές τον σώσουν, τον ανεβάσουν ή οτιδήποτε άλλο, αλλά σίγουρα και για τον λόγο της συμμετοχής του, αλλά και γενικότερα για τον λόγω ότι οι Avantasia μας έχουν καλομάθει σε καλές κυκλοφορίες, αναμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία και τις ακροάσεις του ‘’Moonglow’’.

Μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο λοιπόν.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.