ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ WHITE WIZZARD

Την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, θα κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ των White Wizzard, με τίτλο, Infernal Overdrive.

Οι οπαδοί του κλασικού ήχου, από καιρό περιμένουν την νέα κυκλοφορία των Καλιφορνέζων White Wizzard, που ανανέωσαν το lineup της μπάντας την τελευταία χρονιά συμπεριλαμβανομένου και τις επιστροφές του τραγουδιστή Wyatt “Screaming Demon” Anderson και του κιθαρίστα James J. LaRue. Οι κριτικές είναι πέραν του δέοντος θετικές αναγνωρίζοντας ότι η μπάντα είναι πολύ δεμένη και όχι μόνο το ότι επαναφέρει την ατμόσφαιρα του Heavy Metal της δεκαετίας του 80, αλλά ότι έχουν κάνει ένα ακόμα βήμα χρησιμοποιώντας επιρροές όπως από Rush, Led Zeppelin και Metallica.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε ένα ακόμα τραγούδι από το νέο μας άλμπουμ μέσω του lyric video που δημιούργησε ο LaRue. Οι στίχοι είναι ένα κομμάτι από σαρκαστικά σχόλια για τους μοντέρνους καιρούς, καθώς βλέπουμε την τεχνολογία με την ηλιθιότητα γίνεται ένα, σε μία διασκεδαστική διαδρομή καθώς η ανθρωπότητα γλιστράει   στην άβυσσο!”

“Είμαστε πραγματικά περήφανοι για το νέο μας άλμπουμ και πολύ ενθουσιασμένοι που θα το μοιραστούμε με τους οπαδούς. Θα κάνουμε μία ξεχωριστή περιοδεία ξεκινώντας από την Τετάρτη, και το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι μαζί μας και ο κιθαρίστας Will Willner.

Το Infernal Overdrive, θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, σε CD και gatefold διπλό χρωματιστό βινύλιο. Μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ.

Copyright 2024. All Right Reserved.