ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ LIVE ALBUM ΑΠΟ ΤΟΥΣ AVENGED SEVENFOLD

Χθες 8/12 οι AVENGED SEVENFOLD κυκλοφόρησαν το ακουστικό άλμπουμ "Live At The Grammy Museum" που ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισης τους (τον Οκτώβριο) στο διάσημο Grammy Museum στο κέντρο του Los Angeles.
Η παραγωγή έγινε από τον Joe Barresi (QUEENS OF THE STONE AGETOOLNINE INCH NAILS) και την μπάντα, μόνο στην ψηφιακή έκδοση θα περιλαμβάνονται μοναδικές αποδόσεις νέων και παλιών τραγουδιών που ηχογραφήθηκαν κατά την διάρκεια της παρθενικής ακουστικής εμφάνισης του συγκροτήματος για τις υποψηφίοτητες των βραβείων Grammy. Μέρος των εσόδων του άλμπουμ θα χορηγηθεί για εκπαιδευτικές δράσεις του Grammy Museum, που σκοπεύουν να εμπνεύσουν του νέους διαχρονικές ιδιότητες και την πολιτισμική σημασία της μουσικής.

Η εμφάνιση με τίτλο "An Evening with Avenged Sevenfold," έγινε στις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο Clive Davis Theater κατά την οποία έγινε ανοικτή συζήτηση για την καριέρα του συγκροτήματος και τα νέα μουσικά δεδομένα, την συζήτηση συντόνιζε ο κριτικός των Los Angeles Times, Mikael Wood.

Τα τραγούδια του "Live At The Grammy Museum":
01. Opening
02. Introduction To 'As Tears Go By'
03. As Tears Go By
04. Introduction To 'Hail To The King'
05. Hail To The King
06. Introduction To 'Roman Sky'
07. Roman Sky
08. Introduction To 'Exist'
09. Exist
10. Introduction To 'So Far Away'
11. So Far Away

avengedsevenfoldliveatgrammyacoustic_0.jpg

 

Copyright 2024. All Right Reserved.