ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ HELLYEAH

Στα μέσα των ηχογραφήσεων για το νέο τους album βρίσκονται οι Hellyeah. Όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν βρίσκονται στο The Hideout Recording Studio στοLas Vegas υπό τη καθοδήγηση του παραγωγού Kevin Churko. Ο drummer της μπάντας Vinnie Paul Abbott δήλωσε σχετικά :

"Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι βρισκόμαστε στα μέσα των ηχογραφήσεων. Ξεκινήσαμε και βγαίνει αρκετή μουσική είναι καταπληκτικό. Κάθε δίσκος μετά το 'Blood for blood' ήταν σαν ένα τεράστιο βουνό για εμάς να κτίζουμε και να κτίσουμε και είδη είμαστε σε ένα επίπεδο όπου γνωρίζω οτι κατά κάποιο τρόπο... θα ξεπεράσει το 'Unden!able'. "

Ο Vinnie Paul Abbott στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε οτι οι ηχογραφήσεις διακόπηκαν για 2 περίπου μήνες όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Kevin Churko.

Παράλληλα ο κιθαρίστας Tom Maxwell  αναφέρθηκε στην μουσική κατεύθυνση  του νέου δίσκου :

"Κάθε νέα δουλειά μετά το 'Blood' είναι σαν ένα δέντρο κρατάμε τις ρίζες αλλά αφήνουμε να αναπτύσσονται νέα κλαδιά. Θα είναι λίγο διαφορετικό καθώς ο κόσμος θα ακούσει κάποια πράγμα τα πρώτη φορά από εμάς αλλά θα καταλάβει οτι κάναμε κάτι τέτοιο γιατί είμαστε ανοικτόμυαλοι και δεν μας αρέσει να είμαστε σταθεροί σε ένα κλισαρισμένο heavy μοτίβο. Θα είναι ένας καλός δίσκος όταν βγει."

Copyright 2024. All Right Reserved.