ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ DNA ΑΠΟ DIO, AC/DC, QUIET RIOT!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δισκογραφική Frontiers Music Srl εννώνει μουσικούς με «βαριά» βιογραφικά για να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο line up συγκροτήματος! Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τους DREAM CHILD, ένα ολοκαίνουριο συγκρότημα με πρώην μέλη των DIO, AC/DC και QUIET RIOT.

DREAM CHILD είναι:

* Craig Goldy (DIO, GIUFFRIA): Κιθάρα

* Wayne Findlay (MSG): Κιθάρα και Πλήκτρα

* Simon Wright (AC/DC, DIO, OPERATION: MINDCRIME): Drums

* Rudy Sarzo (QUIET RIOT, OZZY OSBOURNE, WHITESNAKE, DIO): Μπάσο

* Diego Valdez (HELKER): Φωνή

Ο Goldy αναφέρει: Το συγκρότημα DREAM CHILD ήταν μια έμπνευση που είχαμε σε ένα brainstorming με τον Serafino (πρόεδρος της Frontiers) μια μέρα καθώς συζητούσαμε άλλα θέματα.

"Άκουγα τα αγαπημένα μου συγκροτήματα πολύ τελευταία, DEEP PURPLE και των RAINBOW το 'Rising', ανάμεσα σε άλλα σε αυτό το στυλ και πρόσεξα ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη σαν και εμένα που αγαπούν αυτά τα συγκροτήματα και όλοι λένε την ατάκα: 'Δεν γράφουν τέτοια μουσική πια!' Παρόλο που αυτό το είπα σχετικά αδιάφορα ο Serafino με ρώτησε μια ερώτηση που θα σχηματοποιούσε για πάντα το μέλλον μου. Με ρώτησε απλά, "Λοιπόν, μπορείς;" Και απάντησα, 'Ναι!!!'

"Με κάθε ευκαιρία χρησιμοποιώ ότι με δίδαξε ο πολυαγαπημένος μας Ronnie James Dio. Το όνομα το εμπνεύστηκα από ένα στίχο του άλμπουμ 'Dream Evil' και το ψευδώνυμο που μου είχε δώσει τότε, Dream Child!

Σύντομα θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.

Copyright 2024. All Right Reserved.