ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΑ?

Ακόμη ένας καλλιτέχνης της προστίθεται σε μια πρακτική που ολοένα και κερδίζει έδαφος. Ο Jack White ετοιμάζεται να βγει σε περιοδεία αλλά και να μπει στη λίστα των καλλιτεχνών που ζητούν τα "cell phone-free" shows.

Θα δοκιμάσει λοιπόν το Yondr phone pouch που έχει υιοθετήσει μεγάλη μερίδα καλλιτεχνών. "Ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο ή ηχογραφήσεις” λέει ο White στη δήλωσή του. "Πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε την εμπειρία αν σηκώσετε το βλέμμα σας από το κινητό σας και απολαύσετε τη συναυλία «αυτοπροσώπως»."

Η θήκη του Yondr pouch εξυπηρετεί ως τρόπος μεταφοράς του κινητού κατά τη διάρκεια του show, αλλά παραμένει κλειδωμένο και ασφαλές ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση σε αυτό. Καθώς εξέρχεστε του χώρου διεξαγωγής της συναυλίας το προσωπικό του χώρου ξεκλειδώνει της θήκες επιτρέποντας ξανά την πρόσβαση στο κινητό. Υπάρχουν επίσης Yondr Phone Zones σε συναυλίες όπου συχνά το lobby, είναι ένας χώρος που ξεκλειδώνει η θήκη και μπορείς να έχεις πρόσβαση στο κινητό σου εάν υπάρχει ανάγκη.

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν ακολουθήσει αυτή την τάση είναι οι Stone Temple Pilots ενώ στο παρελθόν και οι A Perfect Circle και Misfits έχουν επιχειρήσει να απαγορέψουν τη χρήση του κινητού στις συναυλίες τους. Παρόμοιες τακτικές έχουν χρησιμοποιήσει και κωμικοί που κάνουν ζωντανές παραστάσεις για να αποτρέψουν το κάψιμο των αστείων τους.

Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτή την τάση απαγόρευσης χρήσης των κινητών σε συναυλίες;

Copyright 2024. All Right Reserved.