ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ALEXI LAIHO ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ CHILDREN OF BODOM

Οι Φιλανδοί Children Of Bodom έχουν ξεκινήσει να κλείνουν ημερομηνίες για Ευρωπαικά φεστιβάλ για το καλοκαίρι του 2018:

Ιούνιος
7 - Rockfest - Hyvinkaa, Finland
23 - Hellfest - Clisson, France

Ιούλιος
22 - Savonlinnan Oopperajuhlat - Savonlinna, Finland
23 - Metaldays - Tolmin, Slovenia

Στις 24 Νοεμβρίου 2017 Ο frontman των Children Of Bodom Alexi Laiho μίλησε με το Shred Shack σχετικά με τον νέο κιθαρίστα Daniel Freyberg (ex-Norther), που αντικατέστησε τον Roope Latvala το 2016, και που δουλεύει για το διάδοχο άλμπουμ του I Worship Chaos του 2015.

Ο Laiho πρόσφατα συζήτησε με το Billboard για τα πρώτα τέσσερα άλμπουμ Something Wild, Hatebreeder, Follow The Reaper και Hate Crew Deathroll – τα οποία αποτελούν το επίκεντρο της τρέχουσας περιοδείας για τα 20 χρόνια 20 Years Down & Dirty North American Tour.

Ερ.: Θα μπορούσες να πεις ότι το άλμπουμ μετά το Hatebreeder,ήταν το πρώτο που έκανε τον κόσμο να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το συγκρότημα?

Alexi: "Ναι, θα έλεγα ότι λιγότερο από ενάμιση χρόνο μεταξύ του Something Wild και του Hatebreeder, η μπάντα είχε κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός, σε όλα τα επίπεδα. Όταν ξεκινήσαμε την περιοδεία και παίζοντας ζωντανά, όλοι μας ασκούμασταν σαν τρελοί, ήταν εξωφρενικό, κάθε μέρα κάναμε πρόβες για ώρες και πριν και μετά δούλευα μόνος μου. Έτσι το Hatebreeder ήταν προφανώς (καλύτερα παιγμένο), και με την βοήθεια της παραγωγής, ακουγόμασταν σαν μία εντελώς διαφορετική μπάντα. Επίσης, τα τραγούδια είχαν αρχίσει να έχουν πια νόημα. Υπήρχαν σύντομες στιχο-χορωδιακές επαναλήψεις. Αν και ήταν αρκετά προοδευτικό, δεν έμοιαζε το ένα riff να ακολουθεί το επόμενο. Τα τραγούδια ήταν πραγματικά καλύτερα."

ΕΡ: Το Hate Crew Deathroll; τι σήμαινε αυτό το άλμπουμ για εσάς?

Alexi: "Αυτό ήταν το άλμπουμ στο οποίο βρήκαμε τελικά τον δρόμο μας, στο δικό μας στυλ. Μέχρι τότε ήταν σαν να πηγαίναμε από δω και από εκεί, αναζητώντας το κατάλληλο παίξιμο για όλους μας. Νομίζω ότι αυτό το κατακτήσαμε με το Hate Crew… Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά άλμπουμ των Children of Bodom, αλλά ένα από τα καλύτερα. Για αρκετό κόσμο, είναι ο αγαπημένος τους δίσκος"

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ.

Copyright 2024. All Right Reserved.