ΤΟ PROJECT ΤΟΥ FRANK BELLO ΚΑΙ DAVID ELLEFSON ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ LP TO 2018

ALTITUDES & ATTITUDE είναι το όνομα του project του μπασίστα των ANTHRAX  Frank Bello και του David Ellefson μπασίστα των MEGADETH bassist David Ellefson, που θα κυκλοφορήσει το 1ο ολοκληρωμένο άλμπουμ το 2018.
Το Project ALTITUDES & ATTITUDE έκανε ντεμπούτο με το ομώνυμο EP το 2014.
Σε μία πολύ πρόσφατη συνέντευξη για το βραζιλιάνικο Kazagastão (KZG), ο Bello δήλωσε σχετικά: "κάναμε ένα EP μερικά χρόνια πριν, και τώρα ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουμε το πρώτο μας άλμπουμ το 2018, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι"

Περιγράφοντας την μουσική κατεύθυνση του ALTITUDES & ATTITUDE την χαρακτήρισε «απλά rock» ο Frank είπε ότι ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο και τον  Ellefson να βρουν χρόνο για να δουλέψουν τις συνθέσεις για το project. "Αυτός είναι ο λόγος που περιμένουμε να κυκλοφορήσει, ήμασταν σε αναμονή για πολύ καιρό εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαμε με τις μπάντες μας, το οποίο ήταν καλό, αλλά δημιούργησε αυτή την καθυστέρηση.

Σχετικά με το πως προέκυψε το project ALTITUDES & ATTITUDE, o Ellefson μιλώντας στο Guitar World είπε: "Κάναμε μαζί σεμινάρια για μπάσο για να δοκιμάσουμε το ενισχυτή της Hartke πριν μερικά χρόνια, όταν περιοδεύαμε σαν “Big Four”. Τότε πρότεινα στον Frank ότι θα μπορούσαμε να γράψουμε δικό μας υλικό που θα παίζουμε σε αυτά τα σεμινάρια. Κάτι αποκλειστικά μόνο για εμάς. Έτσι στο Bass Player Live! στο Key Club του Hollywood, ο Frank έκανε επαφή με τον Jay Ruston παραγωγό των ANTHRAX, ο οποίος είναι και ο ίδιος μπασίστας, ενθουσιάστηκε με το να αναλάβει την παραγωγή. Συμφωνήσαμε να κάνουμε μερικά τραγούδια για να κυκλοφορήσουν σε EP. Αυτό μας διευκόλυνε για εξαιτίας του φόρτου εργασίας και τα χρονοδιαγράμματα των υποχρεώσεων μας.Ο Jay επέλεξε τον Jeff Friedl στα τύμπανα και πρότεινε τον Gus G. Να παίξει τα σόλο σε ένα από τα τραγούδια 'Here Again' όπως το είχα υπολογίσει.

Copyright 2024. All Right Reserved.