ACCEPT ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ BACKSTAGE ΑΠΟ ΤΟ ROCKWAVE

Tour Journal Episode 4 - Norway Rock, Bang Your Head & Rockwave Athens

Μέσα από την καινούρια ιστοσελίδα του drummer των Accept Christopher Williams μας έρχεται το παραπάνω βιντεάκι με σκηνές από την εμφάνιση τους πριν λίγες μέρες στη Μαλακάσα. Ο drummer ανεβάζει συχνά βίντεο από τις διάφορες πόλεις που περιοδεύει με τους Accept και φυσικά η στάση στην Αθήνα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Μέσα από το βίντεο παρακολουθούμε μέρος της διαδρομής προς το Terra Vibe αλλά και μέρος της εμφάνισής τους. 

Ο Christopher αποτελλεί μέλος τον Accept από το 2015 και έχει περιοδεύσει μαζί τους σε περισσότερες από 50 χώρες ανα τον κόσμο. Η πρώτη του ηχογράφηση με το συγκρότημα ήταν στο Restless And Live του 2017 που αποτυπώνει την περιοδεία του συγκροτήματος στην Ευρώπη του 2015 ενώ το πρώτο στούντιο άλμπουμ είναι το The Rise Of Chaos (2017). Λίγο μετά την κυκλοφορία είχαμε και εμείς τη χαρά να συνομιλήσουμε μαζί του και να μάθουμε όλη την ιστορία πίσω από τον τρόπο που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην audition και να γίνει μέλος της μπάντας. Σε περίπτωση που τη χάσατε παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη του.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και τις εξελίξεις τόσο των Accept όσο και των άλλων δραστηριοτήτων του Christopher μέσα από την νέα ιστοσελίδα του http://www.cwilliamsdrums.com/

Copyright 2024. All Right Reserved.