ACCEPT & A SOUND OF THUNDER: GUEST ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ MARK TORNILLO

Ο τραγουδιστής των ACCEPT, Mark Tornillo, πρόκειται να κάνει μια guest εμφάνιση στο νέο άλμπουμ των A Sound Of Thunder που θα έχει τον τίτλο It Was Metal. Ο Tornillo θα κάνει ένα ντουετο με την τραγουδίστρια των A Sound Of Thunder, Nina Osegueda στο νέο τραγούδι "Phantom Flight".

Σε δηλώσεις του ο Tornillo για το τραγούδι είπε: "Όταν μου πρωτοέπαιξαν το τραγούδι, σκέφτηκα ότι μοιάζει πολύ με Black Sabbath που συναντούν τους Iron Maiden. Πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Είναι ένα πολύ καλό τραγούδι με πολύ καλούς στίχους και νομίζω ότι θα σας αρέσει πραγματικά."

Αναφορικά με τη συνεργασία με τον Tornillo, η τραγουδίστρια, αναφερόμενη σε μια από τις πιο γνωστές heavy metal μπάντες του κόσμου, είπε: "Είναι τιμή μου να δουλέψω με έναν από τους μέταλ ήρωές μου. Οποιοσδήποτε με γνωρίζει, ξέρει πόσο μεγάλη φαν των Accept είμαι. Ανυπομονώ να ακούσει ο υπόλοιπος κόσμος τι φτιάξαμε!"

Το It Was Metal είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία αποκλειστικά στο Kickstarter.com ενώ αναμένεται να κυκλοφορίσει τον Μάρτιο του 2018.

Copyright 2024. All Right Reserved.