ACCEPT: SYMPHONIC TERROR ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ LIVE ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥΣ

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο οι Accept να έχουν οργώσει τις σκηνές στα πλαίσια της περιοδείας για την υποστήριξη του επιτυχημένου The Rise Of Chaos και να ετοιμάζονται ήδη για το ξεκίνημα μιας νέας περιοδείας που θα τους βρεί να παίζουν σε πολλά καλοκαιρινά φεστιβάλ, ωστόσο δεν έχουν αμελήσει τα… δισκογραφικά τους καθήκοντα. Έτσι λοιπόν, στις 23 Νοεμβρίου oi Accept θα φιλοδωρήσουν τους οπαδούς τους με έναν ιδιαίτερο live δίσκο o οποίος θα τιτλοφορείται Symphonic Terror – Live At Wacken 2017 και θα κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast.

Η ζωντανή αυτή ηχογράφηση θα περιέχει ολόκληρο το 2ωρο show των Accept στο Wacken Open Air Festival του 2017, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο στην ιστορία των Accept καθώς εμφανίστηκαν μπροστά σε 80.000 θεατές, ενώ πολλές χιλιάδες ακόμα το παρακολούθησαν μέσω live stream. Η συναυλία ήταν χωρισμένη σε 3 μέρη: Το πρώτο μέρος περιελάμβανε την πρεμιέρα των κομματιών Die By The Sword και Koolaid (το The Rise Of Chaos κυκλοφόρησε την επόμενη ημέρα) καθώς και άλλα γνωστά κομμάτια των Accept όπως Restless And Wild και Pandemic. Στο δεύτερο μέρος ο κιθαρίστας της μπάντας Wolf Hoffmann συνοδευόμενος από μια συμφωνική ορχήστρα παρουσίασε τις καλύτερες στιγμές από τον πρόσφατο δίσκο του Headbangers Symphony, ο οποίος περιλαμβάνει metal εκτελέσεις έργων μερικών από τους μεγαλύτερους κλασσικούς συνθέτες (Mozart, Bethoven, Vivaldi κ.α.), ενώ στο τρίτο μέρος οι Accept με την συνοδεία της ορχήστρας πρόσφεραν στους θεατές μερικούς από τους μεγαλύτερους ύμνους της μπάντας, όπως Princess of The Dawn, Breaker, Fast As A Shark και Metal Heart, μαζί με νέα κομμάτια όπως τα Stalingrad, Shadow Soldiers και Teutonic Terror, ενώ το φινάλε ήταν μια απολαυστική 8λεπτη εκτέλεση του Balls To The Wall!

Σχετικά με το πάντρεμα του metal με την κλασσική μουσική ο Hoffmann είπε: «Ήταν μια μίξη έντασης και ακρίβειας. Οι οπαδοί είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι αλλά ήμουν ούτως ή άλλως ανήσυχος μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν τη συναυλία. Άλλωστε πρόκειται για metal φεστιβάλ! Πιστεύω όμως ότι μετά από τόσα χρόνια που οι Accept συνδυάζουν αυτούς τους δύο κόσμους, οι οπαδοί έχουν αρχίσει να το αποδέχονται».

Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει στο κοντινό μέλλον και μια περιοδεία με την συνοδεία της ορχήστρας; Ο Hoffmann είναι αν μη τι άλλο θετικός: «Πραγματικά ελπίζω να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας, δουλεύουμε σκληρά πάνω σε αυτό! Αυτό που μπορώ να πω προς το παρόν είναι ότι  θα υπάρχουν πολλές οπτικές και μουσικές εκπλήξεις που οι οπαδοί των Accept δεν έχουν ξαναζήσει. Θέλουμε να αναπαράγουμε αυτό που καταφέραμε στο Wacken και χαιρόμαστε για κάθε υποστήριξη που λαμβάνουμε. Ένα είναι σίγουρο: Το 2019 θα είναι συναρπαστικό!»

Copyright 2024. All Right Reserved.