AKYΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ UP THE HAMMERS XV

Σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων, τελικά δε στάθηκε εφικτό να πραγματοποιηθεί το φετινό UP THE HAMMERS, και έτσι με νέο μήνυμα, ανακοινώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ. Ακολουθεί η δήλωση που ενδιαφέρει όσους έχουν ήδη εισιτήρια, αφού θα χρησιμοποιηθούν για το επόμενο φεστιβάλ κανονικά.

"Δυστυχώς το κύριο φεστιβάλ και το warm up ακυρώνονται. (...) Τα εισιτήρια και για τα δύο show θα χρησιμοποιηθούν όταν θα καταφέρουμε και πάλι να φτιάξουμε το φεστιβάλ. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παρευρεθείτε, θα είστε πιθανότατα σε θέση να τα πουλήσετε online. Το UP THE HAMMERS 2021 σίγουρα θα συμβεί με τις μπάντες που υποσχόμαστε, και περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τα χρήματα για να ανοικοδομήσουμε το φεστιβάλ θα πληρώθούν από εμάς, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι θα φέρει το μέλλον, καθώς όλα αυτά είναι πάρα πολύ για μένα. Λυπούμαστε για όλα τα προβλήματα που προκάλεσε αυτή η ακύρωση."
Μανώλης Καραζέρης

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦA

1) Εκείνοι που έχουν προπαραγγείλει μπλουζάκια μπορούν να τα παραλάβουν από τη Νo Remorse Records - το αργότερο αύριο το πρωί θα είναι εκεί. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, επικοινωνήστε μαζί μου για να τα ταχυδρομήσω.
2) Όσοι θέλουν να υποστηρίξουν το φεστιβάλ, να ξέρουν πως έχουμε πολύ εμπόρευμα.
3) Μερικοί άνθρωποι προτείνουν να κάνουμε ένα crowdfunding - όποιος μπορεί να μας βοηθήσει ας ενημερώσει.
4) Τα εισιτήρια για το επόμενο φεστιβάλ του χρόνου θα είναι αύριο στη διάθεσή σας στη No Remorse Records.

Copyright 2024. All Right Reserved.