ANGRA: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEOCLIP ΤΟΥΣ

Οι Ιταλοβραζιλιάνοι (πλέον) Angra έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους videoclip για το κομμάτι Black Widow’s Web, το οποίο βρίσκεται στην τελευταία κυκλοφορία της μπάντας που τιτλοφορείται Ømni. Στο video συμμετέχουν επίσης οι τραγουδίστριες Sandy και Alicia White-Gluz (Arch Enemy), ενώ η σκηνοθεσία του έγινε από τον Leo Liberti (Liberta Films Group) ο οποίος έχει δουλέψει και με τους Megadeth για το clip του Lying In State.

O Liberti είπε σχετικά με την θεματολογία του Black Widow’s Web: «Το τραγούδι μιλάει για τη μοναξιά και για τις επιπτώσεις της στους ανθρώπους. Ανάμεσα στα κύρια θέματα είναι οι εφηβικές αυτοκτονίες, τα αποξενωμένα ζευγάρια, η παιδοφιλία, τα social media και το internet, τα video games, τα ναρκωτικά, όλα όσα αποτελούν για κάποιους καταφύγιο. Σε κάθε καταφύγιο υπάρχει πάντα κρυμμένος ένας δαίμονας που θέλει να σε καταλάβει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Η συμμετοχή της Sandy αποτελεί προϊόν της εκτίμησης που τρέφουν για αυτήν τόσο ο Liberti όσο και ο κιθαρίστας της μπάντας Rafael Bittencourt. Όπως δήλωσε ο Bittencourt: «Το να δουλεύεις με την Sandy είναι πραγματικά ένα δώρο. Νιώθω ευγνώμων που έχω τον σεβασμό μιας καλλιτέχνιδας σαν αυτήν. Ουσιαστικά έχει γεννηθεί πάνω στην σκηνή, οπότε ήταν πραγματικά μια διδακτική εμπειρία να παρακολουθώ από κοντά αυτή την αγαπημένη Βραζιλιάνα ντίβα. Έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα φώτα και την σκηνή και είναι αντάξια των μεγαλύτερων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής, για να μην αναφέρω το πώς πατάει πάνω στις νότες και την άψογη τεχνική της προετοιμασία. Απλά πρέπει να ευχαριστήσω το σύμπαν που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Η μπάντα πρόκειται να περιοδεύσει εκτενώς ανά την υφήλιο για την υποστήριξη του Ømni, με 97 ημερομηνίες να είναι επιβεβαιωμένες έως τώρα. Επίσης, πρόκειται να μαγνητοσκοπήσουν και ένα νέο live DVD, κατά την διάρκεια της εμφάνισής τους στο Tom Brasil στο Sao Paolo στις 21 Ιουλίου, μια εμφάνιση στην οποία θα παρουσιάσουν εξολοκλήρου το Ømni έχοντας στην σκηνή μαζί τους και την Sandy, ενώ παράλληλα θα παίξουν και παλιότερα κομμάτια τους που θα έχουν επιλέξει οι οπαδοί τους.

Το tracklisting του Ømni:

1."Light Of Transcendence"

2."Travelers Of Time"

3."Black Widow's Web"

4."Insania"

5."The Bottom Of My Soul"

6."War Horns"

7."Caveman"

8."Magic Mirror"

9."Always More"

10."ØMNI - Silence Inside"

11."ØMNI - Infinite Nothing"

angracddec.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.