BLITZKRIEG: ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "REIGN OF FIRE" ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΤΙΤΛΟ EP

Οι BLITZKRIEG κυκλοφόρησαν ένα μουσικό με το νέο τους τραγούδι "Reign Of Fire". Το τραγούδι είναι το ομότιτλο του EP που κυκλοφόρησε σε 7 ιντσών βινύλιο χθες 8 Δεκεμβρίου, σε περιορισμένα αντίτυπα (500 κόπιες).
Ο κιθαρίστας Ken Johnson είπε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το EP 'Reign Of Fire' που θα κυκλοφορήσει από την νέα μας εταιρία Mighty Music, σαν προπομπός του νέου μας άλμπουμ που θα είναι διαθέσιμο το 2018."
Το "Reign Of Fire" ηχογραφήθηκε από τον Phil (Vandetta) Davies στα Downcast Base HQ Recording Studios, στο Newcastle, την μίξη ανέλαβε ο Johan Haagesen στα Hansen Studios, στο Ribe, της Δανίας.

Τα 2 τραγούδια είναι:
Side A: Reign Of Fire
Side B: Judge Not (αποκλειστικά μόνο για την συγκεκριμένη έκδοση)

Οι BLITZKRIEG ξεκίνησαν πρόσφατα τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους άλμπουμ με την Mighty Music, η προηγούμενη κυκλοφορία του συγκροτήματος ήταν το 2013 το "Back From Hell". Το νέο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη, καθώς θα γίνει και μία Ευρωπαική περιοδεία για την υποστήριξη του.

Το 2015 ήταν σημαδιακή χρονιά για τους BLITZKRIEG καθώς έκλεισαν 35 χρόνια από το ξεκίνημα τους το 1980, παρόλο που η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν το single "Buried Alive" / "Blitzkrieg" (από τη Neat Records) και κυκλοφόρησε το 1981..
Το "A Time Of Changes" περιέχει το ομώνυμο τραγούδι της μπάντας το "Blitzkrieg", το οποίο είχαν διασκευάσει οι METALLICA στο EP "Creeping Death". Ο Lars Ulrich, σχολίασε ότι οι BLITZKRIEG ήταν μία από τις κύριες μπάντες που τον ενέπνευσαν, μαζί με τους DIAMOND HEAD.

Brian, το μοναδικό ιδρυτικό μέλος των BLITZKRIEG, είπε: "Ο Lars Ulrich μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν μπορούσαν να κάνουν διασκευή το τραγούδι.
"Οι METALLICA εξακολουθούν να είναι ένθερμοι οπαδοί των BLITZKRIEG. Έχουμε συναντηθεί μαζί τους αρκετές φορές όλα τα χρόνια, και είμαι πολύ ικανοποιημένος που εξακολουθούν και παίζουν το 'Blitzkrieg' στις συναυλίες τους."
Ο Brian είπε ότι προσπάθησε να βοηθήσει του άγνωστούς τότε METALLICA στις αρχές του 1980.
"Μου έστειλαν το demo όταν ακόμα δεν είχαν υπογράψει με κάποια δισκογραφική, ζητώντας την βοήθεια μου να μεσολαβήσω ώστε να τους αποδεχθεί η δισκογραφική εταιρία που είχαμε συμβόλαιο, αλλά η εταιρία, τους απόρριψε, λέγοντας ότι αυτη η μπάντα (Metallica) δεν έχει τύχη.”
"Μετά από χρόνια συνάντησα αυτόν το τύπο που τους είχε απορρίψει τότε, και μου είπε ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή του."

Η σύνθεση των BLITZKRIEG:
Brian Ross - Lead vocals
Ken johnson - Guitars, keyboards, backing vocals
Alan Ross - Guitars, Backing vocals
Matt Graham - Drums
Huw Holding - Bass

Reign_of_fire-12cm_x_12cm-300dpi.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.