CHARLIE BENANTE: ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SLAYER ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

Ο drummer των Anthrax, Charlie Benante, δήλωσε πως ήξερε εδώ και λίγο καιρό πως κάποια μέλη των Slayer σκέφτονταν να το διαλύσουν.

Σε μία συνέντευξη που έγινε αυτή την Τρίτη για το “Cobras & Fire”, ο Benante ρωτήθηκε πως ένιωσε που οι Slayer αποφάσισαν να «τραβήξουν την πρίζα» σε μια εντυπωσιακή καριέρα 35 ετών.

 «Ήξερα εδώ και λίγο καιρό πως κάποιοι από τους Slayer ένιωθαν πως είχε φτάσει η στιγμή και τους καταλαβαίνω απόλυτα, επειδή και εγώ το νιώθω. Όταν το είδα χθες, με άγγιξε. Πιστεύω πως για όλα πρέπει να υπάρχει ένα τέλος.»

Και ο Benante συνεχίζει: «Ποτέ δεν ασχολούμαι με την ηλικία. Κοιτάζω την ηλικία μόνο όταν κάποιος με ωθεί σε αυτό ή αν δω τα γενέθλια μου στις εφημερίδες κτλ. Μόνο τότε. Στις μέρες μας έχει γίνει συνήθεια, οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα να φεύγουν. Έτσι όταν οι Slayer έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση με κλόνισε. Στέφτηκα, γαμώτο ίσως έτσι όλοι να ερχόμαστε στο τέλος του δρόμου τώρα. Και πιστεύω σόκαρε πολλούς. Και μουσικούς και οπαδούς.»

«Νομίζω πως η ζωή αρχίζει να μας προλαβαίνει όλους μας. Οι οπαδοί σκέφτονται ποιος θα μείνει τελικά. Όλες αυτές οι σκατομπάντες που βγαίνουν τώρα; (σ.σ. These shitty bands that are coming up now?)»

«Πιστεύω πως οι οπαδοί θέλουν μπάντες σαν τους Slayer να  ζήσουν για πάντα και φυσικά το ίδιο και εγώ. Αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες γι΄αυτό.Θέλετε την αγαπημένη σας μπάντα να παίζει και να είναι τραγική; Να μπορεί με το ζόρι να παίξει; Γιατί το έχω βιώσει. Και ήταν πραγματικά άσχημο. Έτσι από τη μία δεν το θες αλλά από την άλλη υπάρχει και η νοσταλγία, η αίσθηση ότι το χρειάζεσαι ακόμα.»

 «Ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε. Είτε για ένα τραγούδι, μια ταινία ή οτιδήποτε. Πάντα μας πάει εκεί που ήμασταν πιο χαρούμενοι. Και αυτό είναι μεγάλο πράγμα. Χωρίς ευθύνες, χωρίς έγνοιες, δε νοιαζόμασταν για τίποτα. Ήταν οι μέρες που έμενες ξύπνιος μια ολόκληρη νύχτα μόνο για να τελειώσεις ένα video game χωρίς να σε νοιάζει τι θα φέρει το αύριο. Ή να είσαι σε περιοδεία, να πίνεις, να ακούς μουσική και την επόμενη μέρα ξανά τα ίδια. Χωρίς το βάρος του κόσμου, το άγχος τι θα ανεβάσει κάποιος στο tweeter. “

Σε άλλα νέα από το στρατόπεδο των Anthrax, στις 27 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο live DVD τους “Kings Among Scotland” στις 27 Απριλίου μέσω της Megaforce.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.