DAVE MUSTAINE: ΟΙ MEGADETH ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 'LULU'

O Dave Mustaine μίλησε σε συνέντευξη με τον Jamey Jasta και ερωτήθηκε αν θα έκανε ποτέ συνεργασία με hip-hop μουσικό… Η απάντηση ήταν η εξής:

“Δε θα το έκανα ποτέ αυτό με τους Megadeth. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα παίζω στον δίσκο κάποιου άλλου, αλλά οι Megadeth έχουν παραμείνει αυθεντικοί για κάποιο λόγο.

Και δεν πρόκειται να κάνουμε ένα Lulu,’ [άλμπουμ των Metallica με τον Lou Reed] δεν πρόκειται να μπασταρδέψουμε τη μουσική μας, δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ότι πειραματισμούς έχουμε να κάνουμε θα γίνουν μεταξύ των μελών της μπάντας”

Ο Mustaine εξήγησε επίσης τις σκέψεις για τις αποχωρήσεις μελών όλα τα χρόνια της πορείας των Megadeth:

“Δεν είναι και το πιο ευχάριστο όταν πρέπει να αντικαταστήσεις έναν μουσικό. Είναι δύσκολο γιατί, εκτός από την αντικατάσταση του μουσικού, συνήθως καταλήγει στο να χάνεις μία προσωπικότητα, και  πολύ σπάνιο να αποχωρήσει κάποιος από το συγκρότημα με καλούς όρους.

Ο Marty [Friedman] εγκατέλειψε την μπάντα λόγω νευρικού κλονισμού. Θυμάμαι αναρωτιόμουν αν αυτό το είχα προκαλέσει εγώ. Τότε ο [David] Ellefson μου είπε ότι και στο παρελθόν πριν τους Megadeth, ο Marty είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό, οπότε ανακουφίστηκα που δεν ήμουν εγώ η αιτία. Δυστυχώς πέρα από αυτούς που επιλέγουν να φύγουν, υπήρχαν και περιπτώσεις μουσικών που έπρεπε να αποχωρήσουν, Δεν ήταν γιατί είχα κάτι μαζί τους, αλλά δεν είχαμε πια τον ίδιο κοινό στόχο ως όραμα. Είναι πραγματικά δύσκολο να απολύεις κάποιον και να παραμένετε φίλοι.

Δηλαδή υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες ένας τύπος τηλεφώνησε στη μνηστή μου και είπε: «φαντασιώνομαι ότι είμαι μαζί σου όταν είμαι με το κορίτσι μου» και εγώ σκέφτηκα ‘Oh, ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ.'”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 

Copyright 2024. All Right Reserved.