DEE SNIDER: ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Ο Dee Snider λέει ότι δεν μετανιώνει για το ότι έδωσε ένα τέλος στους Twisted Sister, εξηγώντας ότι ήθελε να αποχωρήσει με χάρη, πριν να είναι πολύ αργά για αυτό.

Οι Twisted Sister διαλύθηκαν το 2016 μετά την ολοκλήρωση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους για τα 40 χρόνια της μπάντας. Η τελευταία συναυλία τους έγινε τον Νοέμβριο αυτού του έτους, 20 μήνες μετά τον θάνατο του επί σειρά ετών ντράμερ της μπάντας A.J. Pero.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοσταθμό SiriusXM o Dee Snider ρωτήθηκε αν πιστεύει ακόμα ότι ήταν η σωστή απόφαση να δώσει ένα τέλος στους Twisted Sister και απάντησε: «Είμαι απόλυτος σε αυτό. Θέλω να πω, αγαπάω τα υπόλοιπα παιδιά στην μπάντα, είμαστε όλοι φίλοι και το τελειώσαμε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Για να είμαι ειλικρινής, από σωματικής άποψης, σήμερα δεν μπορώ πλέον να κάνω όσα έκανα στην τελευταία συναυλία των Τwisted Sister. Δεν γίνομαι νεότερος και όλα γύρω από αυτό γίνονται χειρότερα, όσα πράγματα έκανα, να κοπανιέμαι σαν τρελός, να πέφτω στο έδαφος πλέον δεν μπορώ να τα κάνω. Τώρα ετοιμάζω έναν νέο metal δίσκο αλλά δεν πρόκειται να κάνω όλα αυτά που έκανα με τους Twisted Sister.

Νιώθω ότι σταματώντας από τους Twisted Sister θα μπορούσα κατά κάποιο τρόπο να αλλάξω ταχύτητα σαν frontman. Κάποιοι μου λένε ακόμα ότι “ακόμα το έχεις, μπορείς να κάνεις αυτό, να κάνεις το άλλο” αλλά για μένα νιώθω ότι έπρεπε να “κατεβάσω” ταχύτητες σε σχέση με αυτό που έκανα με τους Twisted Sister».

Σε σχέση με τον solo δίσκο που ετοιμάζει με παραγωγό τον Jamey Jasta των Hatebreed και τις επικείμενες συναυλίες είπε: «Όσοι θα έρθουν στα shows μου ας μην περιμένουν να κάνω όσα έκανα με τους Twisted, ωστόσο ναι, θα είναι έντονο, θα είναι δυνατό, η φωνή μου θα είναι δυνατή. Ο Jamey έχει εκπλαγεί από το πόσο δυνατά τραγουδάω».

Όπως επίσης ανέφερε ο Dee Snider, μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να αποτραβηχτεί εν μέρει από τις προηγούμενες δραστηριότητές του έπαιξαν τα λεγόμενα του Tom Araya των Slayer σχετικά με τα δικά του θέματα υγείας. Όπως είπε: «Το λέω αυτό με αγάπη για τον Tom, με απόλυτη αγάπη, αλλά διάβασα μια συνέντευξή του όπου έλεγε πως δεν μπορούσε πλέον να κάνει headbanging στην σκηνή λόγω των προβλημάτων του στον αυχένα και είπε πως “θεωρούσα σαν χαρακτηριστικό μου πάνω στην σκηνή, σαν κάτι που με καθόριζε, το να κοπανιέμαι εκεί πάνω και τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά να κάθομαι και να παίζω”. Αυτά ήταν τα λόγια του. Αυτό με χτύπησε σαν κεραυνός γιατί α) Ένιωσα να συμπάσχω με τον Tom, β) Είπα “δεν θέλω να μου συμβεί αυτό”.

Κανένας δεν μπορεί να νικήσει την βαρύτητα. Όταν κάποιος το καταφέρει, ας μου το πει. Γιατί τελικά τους νικάει όλους και μας τραβάει όλους κάτω. Οπότε σκέφτηκα ότι πρέπει κάπου να τραβήξω μια γραμμή για να μπορέσω τουλάχιστον να αποχωρήσω με ωραίο τρόπο. Έπρεπε να το κάνω αυτό. Αγαπάω τα παιδιά στην μπάντα, απλά δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι».

O επερχόμενος solo δίσκος του Dee Snider θα περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God), Joel Grind και Nick Bellmore (Toxic Holocaust) και Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow). Κάποιοι τίτλοι κομματιών που έχουν γίνει γνωστοί είναι τα American Made και Lies Are A Business.

Copyright 2024. All Right Reserved.