EΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ VANDENBERG

Να και μια είδηση που θα χαροποιήσει τους οπαδούς του κλασικού metal. O θρυλικός Oλλανδός κιθαρίστας Adrian Vandenberg που έγινε πολύ γνωστός από τη συμμετοχή του στους Whitesnake, ανακοίνωσε ότι επαναδραστηριοποιεί την πρώτη μπάντα που δημιούργησε, τους Vandenberg, με τους οποίους κυκλοφόρησε τα "Vandenberg" (1982), "Heading for a Storm" (1983 ) και "Alibi" (1985). Οι δίσκοι είχαν κυρίως καλοπαιγμένα hard rock κομμάτια, ωραίες γενικά μπαλάντες, αλλά και μερικούς ύμνους κλασικού 80's heavy metal.

Τη νέα σύνθεση της μπάντας, πέρα βέβαια από τον Vandenberg, αποτελούν οι Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, Whitesnake) στο μπάσο, Brian Tichy (Slash, Ozzy Osbourne, Foreigner) στα drums, και ο Ronnie Romero στα φωνητικά, γνωστός από την περιοδεία των Rainbow το 2016. Με αυτή τη σύνθεση το συγκρότημα έχει ηχογραφήσει 9 καινούργια κομμάτια. 

Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα μια επανακτέλεση του "Burning Heart" (από τον πρώτο δίσκο), με τον Romero στα φωνητικά. Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. Μετά από αυτήν την επανεκτέλεση ακολουθούν 2 ύμνοι της μπάντας, τα "Fighting Against the World" και "Waiting for the Νight" που τους έκαναν πολύ αγαπητούς στο κλασικό heavy metal κοινό. Mακάρι η νέα προσπάθεια να είναι προς αυτή την κατεύθυνση - αν όχι συνολικά τουλάχιστον μερικά κομμάτια όπως παλιά.

Copyright 2024. All Right Reserved.