ETOIMAZOYN TO ΠΕΜΠΤΟ TOYΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΟΙ POWER METALLERS ETERNAL FLIGHT

Οι Γάλλοι power metallers Eternal Flight ήταν κάποτε το καλύτερο αντίδοτο για όσους τους έλειπαν οι Dream Child, ένα συγκρότημα που κυκλοφόρησε δυο πολύ συμπαθητικά power/progressive metal δισκάκια, τα "Torn Between Two Worlds" το 1996 και το "Reaching the Golden Gates" το 1999. Μετά τη διάλυσή τους, ο αρχηγός και τραγουδιστής τους Gérard Fois έφτιαξε τους Eternal Flight σε πιο ευθύ power metal ύφος.

Ο πρώτος δίσκος των Eternal Flight ήταν το πολύ καλό "Positive Rage" του 2004 και προτείνεται άνετα στους οπαδούς των Dream Child και του μελωδικού power γενικότερα. Οι επομένοι δυο δίσκοι "Under the Sign of Will" (2007), και "Diminished Reality, Elegies and Mysteries" (2011) δεν ήταν τόσο καλοί, αλλά η τελευταία τους προσπάθεια "Retrofuture" του 2017 ήταν καλύτερη.

Το συμπαθητικό αυτό συγκρότημα λοιπόν θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά το νέο του άλμπουμ όπως ανακοίνωσαν, και "ανέβασαν" και ένα μικρό βίντεο με αποσπάσματα από ένα νέο τραγούδι (https://www.facebook.com/ETERNALFLIGHT.BAND).

Οι οπαδοί ας περιμένουν λοιπόν, και μέχρι να έχουμε περισσότερα νέα, παραθέτουμε κάποιες πολύ ωραίες στιγμές της μπάντας για όσους θέλουν να τους γνωρίσουν.

Copyright 2024. All Right Reserved.