FIVE FINGER DEATH PUNCH: ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

And Justice For None θα λέγεται ο νέος, έβδομος, δίσκος των Five Finger Death Punch που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου . Ο δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία από τις 13 Μαρτίου στα ακόλουθα formats: κανονικό CD (13 κομμάτια), deluxe CD (13+3 bonus track+deluxe artwork), βινύλιο (13+3 bonus tracks + deluxe artwork). Επίσης θα υπάρχουν και πολλά πακέτα CD/merchandise. Η προπαραγγελία για τον δίσκο σε ψηφιακή μορφή θα αρχίσει στις 6 Απριλίου. Επίσης όσοι προπαραγγείλουν τον δίσκο θα λάβουν έναν αποκλειστικό κωδικό για την προαγορά εισιτηρίων για την κολοσσιαία  βορειοαμερικάνικη περιοδεία της μπάντας μαζί με τους Breaking Benjamin η οποία θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου  και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το tracklisting της standard έκδοσης του And Justice For None:

01. Fake

02. Top Of The World

03. Sham Pain

04. Blue On Black

05. Fire In The Hole

06. I Refuse

07. It Doesn't Matter

08. When The Seasons Change

09. Stuck In My Ways

10. Rock Bottom

11. Gone Away

12. Bloody

13. Will The Sun Ever Rise

Και της deluxe έκδοσης:

01. Trouble (Bonus Track)

02. Fake

03. Top Of The World

04. Sham Pain

05. Blue On Black

06. Fire In The Hole

07. I Refuse

08. It Doesn't Matter

09. When The Seasons Change

10. Stuck In My Ways

11. Rock Bottom

12. Gone Away

13. Bloody

14. Will The Sun Ever Rise

15. Bad Seed (Bonus Track)

16. Save Your Breath (Bonus Track)

 

Παρέα με τους Five Finger Death Punch και τους Breaking Benjamin θα είναι οι 3 φορές υποψήφιοι για Grammy Nothing More και οι Bad Wolves ο οποίοι σαρώνουν τα mainstream charts με την διασκευή τους στο Zombie των Cranberries.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Zoltan Bathory δήλωσε σχετικά με την περιοδεία: «Πραγματικά αναρωτιέμαι τι άλλο μπορούμε να προσθέσουμε. Έχουμε φτιάξει την μεγαλύτερη hard rock καλοκαιρινή περιοδεία του 2018, στην οποία ακόμα και η πρώτη μπάντα που εμφανίζεται έχει ένα μεγάλο παγκόσμιο hit single. Θα υπάρχει φωτιά, θα υπάρχουν φώτα και θα είναι θορυβώδες.  Μια εμπειρία που δε μπορείς απλά να κατεβάσεις από το internet, πρέπει να βρίσκεσαι εκεί. Όλοι μας έχουμε περίπου 80 καλοκαίρια να ζήσουμε, οπότε ας τα κάνουμε να μετράνε».

Μέρος του αντιτίμου από την αγορά των εισιτηρίων θα πάει σε καλό σκοπό. Και οι 2 headlining μπάντες θα δωρίσουν 0,50 δολλάρια από την αγορά κάθε εισιτηρίου σε 2 φιλανθρωπικούς οργανισμούς που έχουν διαλέξει. Συγκεκριμένα οι FFDP διάλεξαν τον C.O.P.S. – Concerns Of Police Survivors που βοηθάει οικογένειες και ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από την απώλεια δικών τους ανθρώπων που υπηρετούν στα αστυνομικά σώματα, ενώ οι Breaking Benjamin διάλεξαν το Preven Child Abuse America το οποίο συνεισφέρει σε υπηρεσίες και προγράμματα για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

ffdpjusticestandard (1).jpg

 

ffdpjusticedeluxe.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.