GENE SIMMONS: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΑ 'Devil's Horns'!

Heavy The Story of Metal part 2 British Steel

Σύμφωνα με το  The Hollywood Reporter, ο frontman των KISS Gene Simmons υπέβαλε αίτηση την περασμένη Παρασκευή (9 Ιουνίου) για να κατοχυρώσει ως σήμα κατατεθέν την χειρονομία των επονομαζόμενων "devil's horns". Ο Simmons ισχυρίζεται ότι η χειρονομία πρώτο χρησιμοποιήθηκε σε εμπορική χρήση στις 14 Νοεμβρίου 1974- που αντιστοιχεί στην περιοδεία των KISS Hotter Than Hell.

O Gene αιτείται να κατοχυρώσει την χειρονομία για "διασκέδαση, ονομάτισμα, ζωντανές εμφανίσεις από μουσικό και προσωπικές εμφανίσει από μουσικό." Το 2004 ο Steve Appleford του LA CityBEAT έκανε μια έρευνα ανάμεσα στους μουσικούς του ιδιώματος σχετικά με την προέλευση της χειρονομία των "devil's horns". Όταν ο Appleford ρώτησε το Lemmy για την προέλευση της χειρονομία σημειώνοντας ότι ο Gene Simmons, είχε αναφέρει στη βιογραφία του ότι αυτός τα πρώτο χρησιμοποίησε ο Lemmy απάντησε "Φυσικά και τα εφηύρε! Αφού είναι τόσο … eeevilll. Έλα μωρε, gimme a fucking break."

Ο Lars Ulrich των METALLICA δεν είχε καμία αμφιβολία: "Πρέπει να είναι ο Ronnie James Dio. Θυμάμαι τους RAINBOW που έπαιζαν στη Δανία κάθε μισή ώρα, και τους έβλεπα κάθε μισή ώρα. Και ο Ronnie James Dio το έκανε συνέχεια. Στο '75, '76, '77, ήταν μόνο οι RAINBOW και οι BLACK SABBATH και οι THIN LIZZY." Σε ξεχωριστή συνέντευξη ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των METALLICA James Hetfield απάντησε: "Νομίζω ο Dio." Και συνέχισε χαμογελώντας : "Νομίζω ότι ο Spider-Man αρχικά. Είναι και το σ’ αγαπώ στη νοηματική. Δεν ξέρω μπορεί να είναι 2 ακόμα τραγούδια!'.

Εμείς σας παραθέτουμε δύο περιπτώσεις που ο ίδιος ο DIO εξηγεί πως χρησιμοποίησε το malocchio που έκανε η Ιταλίδα γιαγιά του για να αποτρέψει το «κακό μάτι» οπότε Gene μήπως να το ξανασκεφτείς;

Copyright 2024. All Right Reserved.