GEORGE LYNCH: ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΥΣ RATT

Ο κιθαρίστας George Lynch (Dokken, Lynch Mob) επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε πρόταση να προσχωρήσει στους Ratt στην θέση του Warren DeMartini, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν τελικά και το θέμα μάλλον έληξε.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Stephen Pearcy και ο Juan Croucier των Ratt μέσω μιας ανακοίνωσης είχαν προαναγγείλει μια νέα μορφή της μπάντας, χωρίς ωστόσο να εξηγούν τι ίσχυε για την κατάσταση με τον DeMartini. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Croucier: «Η αυθεντική σύνθεση της μπάντας έχει να παίξει μαζί από το 1991 και δυστυχώς με τον θάνατο του Robbin Crosby αυτό το κεφάλαιο έκλεισε. Αν θέλετε ακόμα να βλέπετε την αυθεντική μπάντα, υπάρχουν πολλά videos στο Youtube και αλλού για να απολαύσετε. Αυτή ήταν μια εξαιρετική μπάντα αλλά σας εγγυώμαι ότι η νέα έκδοση των Ratt που θα ανεβάζουμε στην σκηνή κάθε βράδυ θα είναι δυναμική, γεμάτη ενέργεια και απόλυτα αφοσιωμένη. Με δυό λόγια, η μπάντα που αξίζουν οι οπαδοί μας».

Ο George Lynch από την μεριά του σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάποια επαφή με τους Ratt απάντησε: «Απλά δεν μπορούσαμε να έρθουμε σε συμφωνία στο θέμα αυτό. Δεν με έχουν ξανακαλέσει. Κάθομαι και κοιτάω το τηλέφωνο, η γυναίκα μου ρωτάει “αγάπη μου θές να ξαπλώσεις ή να φας κάτι;” και εγώ λέω “περιμένω το Rattοτηλέφωνο να χτυπήσει”. Αλλά εντάξει, δεν πειράζει, είμαι οκ με αυτό».

Οι φήμες για την αποχώρηση του DeMartini είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο, όταν ο έτερος κιθαρίστας της μπάντας Carlos Cavazo (πρώην Quiet Riot) είχε πει πως «από την στιγμή που ο Warren δεν θα είναι παρών, δεν με βλέπω να συνεχίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλον σε αυτή τη θέση πέρα από τον Warren”.

Μέσα σε όλη αυτή τη φημολογία, οι Ratt έχουν ήδη ανακοινώσει ημερομηνίες για μια περιοδεία μέσα στο 2018, με την έναρξή της να τοποθετείται στις 7 Ιουλίου, με την νέα σύνθεση της μπάντας να αποτελεί προς το παρόν αίνιγμα.

Copyright 2024. All Right Reserved.