GUS G: OI FANS ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ZAKK WYLDE ΜΕ ΤΟΝ OZZY OSBOURNE ΞΑΝΑ

FIREWIND - Ode To Leonidas (OFFICIAL VIDEO)

Ο Gus G., που υπήρξε ο κιθαρίστας του Ozzy Osbourne για περίπου μια δεκαετία δηλώνει ότι οι "fans θέλουν να δουν" τον Ozzy ξανά με τον επί χρόνια κιθαρίστα του Zakk Wylde.

Η επανένωση των δύο φίλων ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλη. Ο Gus, δηλώνει σε συνέντευξή του στο Metal Underground ότι είχε ενημερωθεί από πριν ότι ο Ozzy θα συνεργαζόταν με τον Zakk ξανά. "Έλαβα ένα τηλεφώνημα και με ενημέρωσαν τι πρόκειται να γίνει" δηλώνει. "Είναι εντελώς οκ," συνεχίζει. "Είναι η μπάντα του Ozzy's, προφανώς και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Διασκέδασα πολύ παίζοντας με τον Ozzy. Ήταν φανταστικά για μένα. Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Θεωρώ ότι δεδομένου ότι ο Ozzy κάνει αποχαιρετιστήρια περιοδεία είναι τέλειο που επανέρχεται ο Zakk γιατί έχουν μεγάλη κοινή ιστορία αυτοί οι δύο. Και πιστεύω ότι οι φίλοι της μπάντας θέλουν να το δουν αυτό."

Σε συνέντευξη του το 2010 στο Metal Insider, ο Gus είχε πει ότι δεν θα τον εξέπλητε αν κάποια στιγμή ο Ozzy ήθελε να ξαναπαίξει με τον Zakk. Είχε πει : "Για μένα μεγαλώνοντας ο Zakk ήταν εκεί. Την πρώτη φορά που είδα στην τηλεόραση τον Zakk Wylde ήταν στην κιθάρα. Για τη γενιά μου ο Zakk Wylde ήταν «the man». Ως fan πάνω από όλα, τους ξέρω αυτούς του τύπους είναι σαν οικογένεια, περισσότερο από ομάδα. Οπότε δεν θα με εξέπλητε αν μια μέρα θα jamαρε ξανά με τον Ozzy. Ξέρω ότι αυτοί οι δύο αγαπιούνται."

Θυμίζουμε ότι το 2017 ο Gus κυκλοφόρησε το Immortals με τους Firewind και αυτό τον καιρό περιοδεύει σε υποστήριξή του. Ακούστε τη σχετική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο metalzone.gr ΕΔΩ

Copyright 2024. All Right Reserved.