H.E.A.T. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ LYRIC VIDEO

Οι Σουηδοί μελωδικοί rockers H.E.A.T. μόλις κυκλοφόρησαν το lyric video του Time On Our Side, το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ τους με τίτλο Into The Great Unknown, διάδοχο του Tearing Down The Walls του 2014.

Την παραγωγή του νέου άλμπουμ επιμελήθηκε ο Tobias Lindell, που είχε κάνει την παραγωγή του Tearing Down The Walls, και ηχογραφήθηκε στα Karma Sound studios στην Bangkok, Thailand. Επιπλέον σηματοδωτεί την επιστροφή του κιθαρίστα Dave Dalone, που έπαιζε στα τρια πρώτα άλμπουμ του συγκροτήματος και είχε εγκαταλείψει το συγκρότημα το 2013. Επ΄στρεψε πέρσι τον Οκτώβρη όταν έφυγε το ιδρυτικό μέλος Eric Rivers.

Το "Time On Our Side είναι ένα τραγούδι για μια σχέση που έχει φθαρεί μέσα στα χρόνια και έχει γίνει δυσκολότερο το να την υπομένεις λέει ο τραγουδιστής Erik Grönwall. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι μέσα από την προοπτική που προσπαθείς να αντισταθεί, να έχει πίστη και υπομονή στον άλλο ότι θα κάνεις τα πάντα που περνάνε από το χέρι σου για να την ξαναφέρεις στο επίπεδο που ήταν.

Το Into The Great Unknown θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από την EarMusic, και θα βγουν σε περιοδεία στην Αγγλία το Δεκέμβρη.

Copyright 2024. All Right Reserved.